Ürün Seri No

Gönderen Konu: Ürün Seri No  (Okunma sayısı 2299 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı HoT_JaZz

• Yeni Kullanıcı
  • *
Ürün Seri No
« : 17.03.2008, 14:49 »
iyi günler logo go kurulumuna geçtim internet üzerinden şifre alıcam ama bana ürün seri nosu soruo ben herhangi bir seri no göremedim nerden öğrenebilirim ürün seri no mu yada nerede yazar?

Çevrimdışı LsuErsoy

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • Kişisel ileti
Ürün Seri No
« Yanıtla #1 : 17.03.2008, 14:52 »
GO Cd sinde Şifre AL seçenekli kurulumu çalıştırmanız gerekli...Karşınıza ürün seri no nun gösterildiği ve şifrenin istenildiği bir ekran gelecek...kolay gelsin , iyi çalışmalar...

Çevrimdışı HoT_JaZz

• Yeni Kullanıcı
  • *
Ynt: Ürün Seri No
« Yanıtla #2 : 17.03.2008, 14:54 »
teşekkür ederim birde benim bilgisayarımda önceden de go kuruluydu windows çöktü bende MYSQL ün data klasörünü komple aldım yedek olarak onun içindeki GODB_Data.mdf GODB_Log bunları şimdi kurulu olan dizize kopyalasam yedeklerimi geri almışl olurmuyum yoksa başka bir işlemmi yapmam gerekir?
« Son Düzenleme: 17.03.2008, 15:02 Gönderen: HoT_JaZz »

Çevrimdışı LsuErsoy

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • Kişisel ileti
Ürün Seri No
« Yanıtla #3 : 17.03.2008, 15:19 »
Sizin işiniz oldukça uzun , Forumda GERİ YÜKLEME , YEDEKLEME , VERDEG gibi konuları inceleyerek Programınızı çalışır hale getirmeniz mümkün....Eğer bulunduğunuz bölge bir LOGO Bayisi var ise bu işi onlara yaptırırsanız daha sağlıklı olur...

Bayi yok ise ; Forumlardaki işlem adımlarını dikkatlice işlem sırasına göre kafanızda sıralıyıp...işe koyulabilirsiniz...

Bu arada MYSQL demişsiniz , sanırım MSSQL demek istemiştiniz...

Kolay gelsin , iyi çalışmalar...

Exterider

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 17.03.2008, 16:20 »
HoT_JaZz sistemin nasil çüktü vrüstenmi ?

Çevrimdışı HoT_JaZz

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #5 : 17.03.2008, 16:23 »
Dosyalar Onarılmıcak Şekilde Bozulmuş Malesef Windows Güncelleme Yaparken Birden Kapatılmış Herhalde Bilgisayar O Yüzden Ya Birde Database Oluşturamıyorum Firma Tanımlama Sihirbazı Tam Olarak Nasıl Doldurulcak Bilmiyorum Bu Konudada Yardımcı Olursanız Sevinirim.
« Son Düzenleme: 17.03.2008, 16:26 Gönderen: HoT_JaZz »

Çevrimdışı LsuErsoy

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • Kişisel ileti
« Yanıtla #6 : 17.03.2008, 17:17 »
HoT_JaZz sistemin nasil çüktü vrüstenmi ?

Hocam , işi gücü bıraktım , sizin kelime hatalarınız ile eğleniyorum.Hızlı düşünebilirsiniz bunu anlıyorum.Ama biraz daha dikkatli yazarsanız,daha az mide krampı geçirmiş olurum. ;)

Kolay gelsin , iyi çalışmalar.