Raporlama ve işlem dövizini değiştirmek

Gönderen Konu: Raporlama ve işlem dövizini değiştirmek  (Okunma sayısı 1105 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı serdar504

• Yeni Kullanıcı
  • *
İyi günler,

Logo go pro paketini 1+ 10 kullanıcılı olarak Dentanet Bilişim bayisinden satın aldık ve Ukrayna'daki şirketimiz için kurduk. İşlemleri muhasebeleştirirken Ukrayna yerel para birimi olan Grivni'yi (UAH); raporlama yaparken ise hem Grivni hem ABD doları cinsinden rapor almak istiyoruz. Ancak programda sadece YTL ve Euro'yu görüyoruz. Bunun değiştirilmesinin mümkün olduğunu telefon vasıtasıyla öğrendik. Yalnız ek bir dosyanın convert edilmesi gerekiyormuş; bu dosyayı elde etmek için bize yardımcı olmanızı rica ediyoruz.

Fiş keserken işlem dövizi Grivni olarak seçilmesine rağmen fiş kesme ekranında YTL olarak gözükmektedir. Ve her seferinde elle değiştirmek zorunda kalıyoruz. Bunu değiştirebilmemiz için ne yapmak gerekiyor?

Hesap planını excel'de oluşturduk; ancak programa aktaramıyoruz. Ne şekilde aktarabiliriz.

Yardımcı olursanız seviniriz.

Utec İnşaat Ukrayna

Çevrimdışı abriki

• Yeni Kullanıcı
  • *
Ynt: Raporlama ve işlem dövizini değiştirmek
« Yanıtla #1 : 22.03.2008, 15:14 »
Merhaba;

Basit bir convert işlemiyle aşılabilinecek bir soruna sahip olmadığınızı düşünüyorum konuyla ilgili uzman desteği almalısınız ayrıca Go setlerinde Raporlama Dövizi kullanamazsınız.
 Programın içerisinde direk excel dosyasından muhasebe hesap planını aktarmaya yarayan bir özellik bulunmamaktadır. Hazırladığınız excel dosyasını bana maille gönderirseniz ben sizin için xml dosyasına çeviririm ve kolay biçimde go ya akatarabilirsiniz.

İyi çalışmalar

sertacb@hotmail.com