logo go banka hesap tipi

Gönderen Konu: logo go banka hesap tipi  (Okunma sayısı 1197 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı selami10

• Yeni Kullanıcı
  • *
logo go banka hesap tipi
« : 12.01.2008, 10:13 »
LOGO GO DA YANLIŞ AÇILAN BANKA HESABI VEYA MALZEME KARTINI VEYAZ CARİ HESAP KARTINI SİLEMİYORMUYUZ..
BANKA HESAP TİPİNİ TİCARİ HESAP SEÇMEMİZ GEREKİRKEN KREDİ HESABI SEÇTİK VE DÜZELTEMİYORUM.... :(YARDIMINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Çevrimdışı LsuErsoy

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • Kişisel ileti
logo go banka hesap tipi
« Yanıtla #1 : 12.01.2008, 11:27 »
Hesaba henüz hareket işlenmemiş ise , HESABA değiştir ile girip Statüsünü Kullanım dışı yapıp , Tiger dan çıkarabilirsiniz...
Hesap hareket görmüş ise çıkaramazsınız...Tüm hareketleri çıkardıktan sonra ancak çıkartmanıza müsade edilir...

Query biliyorsanız , LG_XXX_BANKACC de Hesap tipini CARDTYPE 1 iken 2 yaparsanız , sorun giderilir...Kartı çıkarmadan sadece tipini değiştirmek Query ile mümkün...ancak bu kodu LSU değilseniz yazmayı uygun bulmuyorum...

Kolay gelsin iyi çalışmalar...

Çevrimdışı selami10

• Yeni Kullanıcı
  • *
Ynt: logo go banka hesap tipi
« Yanıtla #2 : 16.01.2008, 10:42 »
tşk ederim...

Çevrimdışı bookseller81

• Yeni Kullanıcı
  • *
Ynt: logo go banka hesap tipi
« Yanıtla #3 : 17.05.2008, 11:54 »
arkadaşım merhaba. aynı sorun bende var
ve ocak ayından bu yana bu hesaba 300.000 ytl lik evrak çıkışı yaptık. tabi hesap tipini kredi hesabı yapacağıma ticari hesap yaptığımdan çek ve senetleri de teminata çıkacağıma tahsilie çaktım.
şimdi bir query ile bunu değiştirebilirsem uzun bir zahmetten beni kurtarırsın.
lütfen bu konuda yardımınızı bekliyorum.

Çevrimdışı LsuErsoy

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • Kişisel ileti
logo go banka hesap tipi
« Yanıtla #4 : 18.05.2008, 00:05 »
Merhaba ; sizin olayınız biraz farklı sadece Banka hesap kartının tipini değiştirmek ile çözülemez...dolayısı ile veritabanındaki durumu program içerisindeki veriyi en mükemmel şekilde analiz ettikden sonra kademeli olarak bir takım yasakler yapılması mümkün olabilir....Fakat bu iş ; evrakların çıktısını alıp yeniden işlemekden daha uzun sürecektir...Dolayısı ile siz ilgili hesabın ekstresini alın..tüm bordroların çıktılarını alın , ilgili bodroları tespit edip sistemden çıkarın ve daha sonra doğru hesap üzerinden teminata çıkın....en kestirme yol bu bence...kolay gelsin , iyi çalışmalar...