Restore Database Sorunu

Gönderen Konu: Restore Database Sorunu  (Okunma sayısı 1688 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cinemaker

• Logo Kullanıcısı
  • **
Restore Database Sorunu
« : 30.05.2008, 11:59 »
Herkese merhabalar. Ben sql den datayı restrore yapmaya çalışırken "An internal consistency error occurred. Contact Technical Support
for assistance. RESTORE DATABASE is terminating abnormally."
mesajı alıyorum. Araştırma yaptım, restore yapılan dosyanın yanlış seçildiğinden kaynaklanıyormuş fakat herhangi bir yanlışlık yok. Değişik klasörlere atmayı denedim. Yine aynı mesajı alıyorum. Bu durumla karşılaşan arkadaşların fikirlerini bekliyorum. Teşekkürler.

Çevrimdışı Monsieur®

• LogoDestek Yönetim
  • Logo Uzmanı
Ynt: Restore Database Sorunu
« Yanıtla #1 : 30.05.2008, 12:54 »
Merhaba,

vtyönetten geri alma işlemi yap fakat bunu yaparken eski veri dosyasını sildirmeden yap database in ismin buradan öğrenmiş olursun. bu şekilde doğru datayı seçersin.

Kolay gelsin.

Çevrimdışı cinemaker

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #2 : 30.05.2008, 15:41 »
Merhaba,

vtyönetten geri alma işlemi yap fakat bunu yaparken eski veri dosyasını sildirmeden yap database in ismin buradan öğrenmiş olursun. bu şekilde doğru datayı seçersin.

Kolay gelsin.
Evet zaten vt den de denemiştim ve datanın tam ismini de biliyorum. Fakat yine aynı sorun. Teşekkürler.

Çevrimdışı MuTTiş

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #3 : 02.06.2008, 12:44 »
Merhaba

Datanın büyüklüğünü kontrol edebilirsen, eğer 2 Gb. tan büyük ise MSDE2000'de hata alma olasılığın yüksek, tavsiyem SQL in Developer sürümünü yükletmen.

Kolay gelsin..

Çevrimdışı cinemaker

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #4 : 02.06.2008, 14:56 »
Merhaba

Datanın büyüklüğünü kontrol edebilirsen, eğer 2 Gb. tan büyük ise MSDE2000'de hata alma olasılığın yüksek, tavsiyem SQL in Developer sürümünü yükletmen.

Kolay gelsin..
Yok. Datanın büyüklüğü yaklaşık 500 mb civarında. Sanırım datalara virüs bulaşmış ve bozulmuş. İlgilenenlere teşekkürler.

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
« Yanıtla #5 : 03.06.2008, 16:29 »
veritabanına virüs bulaşamaz ve bozamaz. alınmış yedek dosyası problemli olabilir. "An internal consistency error occurred. Contact Technical Support for assistance. RESTORE DATABASE is terminating abnormally."  bu uyarı bazı ilişkilerin koptuğunu gösteriyor database konusunda uzman birine göstermeniz gerkiyor.

Çevrimdışı Monsieur®

• LogoDestek Yönetim
  • Logo Uzmanı
« Yanıtla #6 : 03.06.2008, 22:58 »
Merhaba,

Öncelikli olarak sql için virüsler yazılmakta ve veri tabanını ve indexleri bozacak şekilde. En büyük kozları ise sa kullanıcısı ve şifre bulunmamasıdır. Bu kadar açıklamadan sonra.

Veren hata içerdeki yüklenen database in tutarlılık göstermediğini belirtiyor. arkadaşımızın eöylediği gibi indexler bozulmuş olabilir. normal dışı bir hata olduğunu söylemiş (zaten normal dışı bir şey olmazsa hata da vermez zaten. :) )

Prof yardım almanız gerekmektedir.

Kolay gelsin.