Otomatik ÖDEME

Gönderen Konu: Otomatik ÖDEME  (Okunma sayısı 1188 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tiamat

• Yeni Kullanıcı
  • *
Otomatik ÖDEME
« : 22.07.2008, 15:55 »
Merhaba,

go da parekende satış faturası kestikten sonra cari hesap borçlu duruma düşüyor. Sonrasında ben el ile tahsilat yapıp cari hesabın borcunu sıfırlıyoruum. Fatura keser kesmez otomatik olarak cari hesaptan tahsilat nasıl yapabilirim?

Teşekkürler

Çevrimdışı Koray Ü.

• Logo Uzmanı
Otomatik ÖDEME
« Yanıtla #1 : 22.07.2008, 16:04 »
kasadan kapalı fatura kesme yetkiniz yok mu?
kasa işlemleri - > sağ tıkla - > işlemler ve ekle dedikten sonra istediğiniz faturayı seçin.
faturayı kaydettikten sonra işlem türüne göre kasa kaydı otomatik oıluşturulur.

Çevrimdışı redne84

• Logo Kullanıcısı
  • **
Ynt: Otomatik ÖDEME
« Yanıtla #2 : 22.07.2008, 17:14 »
ÖDEME TAHSİLAT PLANINI NAKİT OLARAK TANIMLARSANIZ KAYDET DEDİĞİNİZDE OTOMATİK DEKONT OLUŞUR

Çevrimdışı netcom021

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
« Yanıtla #3 : 22.07.2008, 17:31 »
ÖDEME TAHSİLAT PLANINI NAKİT OLARAK TANIMLARSANIZ KAYDET DEDİĞİNİZDE OTOMATİK DEKONT OLUŞUR
  Arkadaşımıza ek olarak eğer ödeme tahsilat planı tanımlamazsanız. Detaylar sekmesine tıklayıp
ödeme tipi kısmını nakit yaparsanız da istediğiniz olacaktır. Ayrıca kapalı faturadan ziyade adam eksik ödeme veya önceki borçlarına istinaden fazla ödeme yapsa da gelen tahsilat fişinde oynama yaparak tutarı farklı girebilirsiniz.

Kolay gelsin.

(KY)

Çevrimdışı Özcan

• Logo Kullanıcısı Pro
« Yanıtla #4 : 22.07.2008, 17:52 »
Merhaba,

go da parekende satış faturası kestikten sonra cari hesap borçlu duruma düşüyor. Sonrasında ben el ile tahsilat yapıp cari hesabın borcunu sıfırlıyoruum. Fatura keser kesmez otomatik olarak cari hesaptan tahsilat nasıl yapabilirim?

Teşekkürler

CARİ KART ÖDEME TİPİ NAKİT SEÇ KESTİĞİN FATURALARDA OTAMATİK OLARAK KASA FİŞİ AÇILIR F2 KAYDET İŞLEM TAMAMDIR.
KOLAY GELSİN

Çevrimdışı tiamat

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #5 : 24.07.2008, 13:14 »
Çok teşekkür ederim. Cevaplarınızla sorunu halletim.