kasa işlemleri go 1,81 ???? versiyon yükseltme işleminden sonra

Gönderen Konu: kasa işlemleri go 1,81 ???? versiyon yükseltme işleminden sonra  (Okunma sayısı 1004 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı deneyim

• Logo Kullanıcısı
  • **
logo go 1,81 versiyonuna yükselttim , kasa işlemlerinde kasada tahsilat diyorum,
bana resimdeki hatayı veriyor, 2 kez tekrar aynı işlemi yaptığım zaman kayıt başka kullanıcı tarafında kullanılıyor,hatası geliyor,
diğer firmalarda bu hata yok, 1 firmama mahsus hata.

Çevrimdışı umitkocyigit

• LOGO Bayi
  • Logo Uzman Kullanıcı
işem no alanını yeniden düzenleyiniz ikinci hata ise sys den ağ dosya kontrollerini
çalıştırınız.

Çevrimdışı deneyim

• Logo Kullanıcısı
  • **
onları zaten yapıyorum, ağ dosya kontrolü ve network dosya kontrolü, bu işlem hiçbir şekilde kaydetmiyor, ama kasa işlem no ve işlem no serilerini artırıyor, ama kayıt yapmıyor.
kasadaki diğer işlemleri yapıyor , hatta toplu kayıt ekle özelliğinden toplu tahsilat işleminide yapabiliyor, burda problem yok, sadece normal tahsilat işlemi yaparken bu uyarıyı veriyor....
« Son Düzenleme: 28.07.2008, 22:48 Gönderen: deneyim »

Çevrimdışı tcogay

• LOGO Bayi
  • Logo Kullanıcısı Pro
  • Logo Bayi
mrb,

mutlaka yedek alın. numara şablonlarını kontrol edermisiniz. şablonda bir sıkıntı yok ise gerekli alanların bilgilerini not alın ve sys den şablonu silin ve yeniden şablon ekleyin. gerekli alanları yeniden düzenleyip kaydedin.
kayıt başka kullanıcı tarafından kullanılıyor sorununu ise query programı iler DELETE L_NET ve DELETE LG_NET_XXX  table lerini silin.

XXX: firma numarası