go raporlar destek

Gönderen Konu: go raporlar destek  (Okunma sayısı 870 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Selcuk

• LOGO Bayi
  • Logo Kullanıcısı Pro
go raporlar destek
« : 28.08.2008, 17:18 »
merhaba

şöyle bir sorun yaşıyorum ,,  önceden yapılmış olan rapor dizaynlarımı yenı kullanamaya baslayan bir kullancıuya attıgımda raporda sorun yoktu fakat su yenı verısıyon yukledıgımız kullanıcılarda bu tasarımları atınca bilgi getirmesi gerekn alanlar çalışmıyor. dizayn içinde alanı silip yenıden eklediğimiz de görevini yapıyor. neden kaynaklanabilir acaba.

Çevrimdışı kutlucan

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • You Must Live for Execution of Dreams
Ynt: go raporlar destek
« Yanıtla #1 : 28.08.2008, 18:21 »
tanımlı alan oluşturduysan bu alanlarıda dışarı atıp tekrar içeri çekmen lazım sadece rapor dizaynını değil...
merhaba

şöyle bir sorun yaşıyorum ,,  önceden yapılmış olan rapor dizaynlarımı yenı kullanamaya baslayan bir kullancıuya attıgımda raporda sorun yoktu fakat su yenı verısıyon yukledıgımız kullanıcılarda bu tasarımları atınca bilgi getirmesi gerekn alanlar çalışmıyor. dizayn içinde alanı silip yenıden eklediğimiz de görevini yapıyor. neden kaynaklanabilir acaba.

Çevrimdışı Selcuk

• LOGO Bayi
  • Logo Kullanıcısı Pro
« Yanıtla #2 : 28.08.2008, 18:31 »
yok tanımlı alan filan yok. standart tasarım hepsı. veri alanlarını kontrol ettim hepsı var. ama bilgiyi çağırmıyoç alanı siliyorum. yenıden ekliıyorum. silip eklediğim alan bilgiyi getiriyor. ama bunu yapmak demek tüm tasarımları yenıden yapmak demek. baska fikriş olan????

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
« Yanıtla #3 : 28.08.2008, 19:25 »
versiyonlar arasındaki bazı alan adları değişmiş olabilir

Çevrimdışı ozgurcevik

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #4 : 29.08.2008, 09:52 »
merhaba

Elindeki tasarımların aktif olarak çalıştığı bi yer var mı. Eğer varsa ordaki versiyonu güncelledikten sonra tekrar dışarı export yap. Büyük ihtimalle sen eski versiyonlardan birinde bu dosyaları oluşturdun ve şimdi yeni versiyonlarda içeri aldığında aynı alan adlarını yada index yapısını veritabanında bulamayınca doğal olarak veri getirmiyor. Özellikle 1.80 ve sonrasında veritabanında ciddi değişiklikler yapıldı.