go barkod

Gönderen Konu: go barkod  (Okunma sayısı 1361 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı enzo_maranello

• Yeni Kullanıcı
  • *
go barkod
« : 09.09.2008, 01:51 »
bende logo go var malzeme kartından barkod numarası veriyorum faturalardan barkod girişinden tarayıcıdan okutuyorum tarayıcı okuyo ama hiç bi şey olmuyo elle girince tanıyo acaba barkod tarayıcı ayarınımı yapamadım bi yardımcı olursanız sevinirim

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
Ynt: go barkod
« Yanıtla #1 : 09.09.2008, 09:15 »
barkodun ayarlanması gerekebilir. çünkü barkodu okuduktan sonra napacağını belirtmeniz gerekir. örnek barkodu oku entere bas yada barkodu oku taba bas gibisinden. ama barkodu defaulta getirirseniz bence sorun çözülür

Çevrimdışı mehmeterciyes

• Logo Kullanıcısı Pro
« Yanıtla #2 : 09.09.2008, 11:26 »
Merhaba Barkod okuyucunuzun yanında gelen dökümanda default barkod ayayrlarının yapıldığı barkod kısmı olmalı oradan okuyucunuzu set etmeniz gerekiyor yani barkodu oku entera bas gibi bir ayar bu.

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #3 : 09.09.2008, 15:29 »
çok teşekkür ederim bi deneyeceğim bakalım nasıl olucak

Çevrimdışı ozgurcevik

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #4 : 10.09.2008, 01:51 »
bende logo go var malzeme kartından barkod numarası veriyorum faturalardan barkod girişinden tarayıcıdan okutuyorum tarayıcı okuyo ama hiç bi şey olmuyo elle girince tanıyo acaba barkod tarayıcı ayarınımı yapamadım bi yardımcı olursanız sevinirim

Slm barkod okuyucunuzun doğru okuduğundan eminmisiniz. Basit bi notepad uygulaması açıp barkod tabancanızla bir barkodu okutun. eğer sağlıklı çalışıyor ise barkod okuyucunun okuduğu rakam ve harfler direk olarak notepad dosyasına yazılacaktır. Herhangi bi şey yazılmıyor ise barkod tabancanızı kontrol ettirin.

Zira pek çok barkod tabancası hiç bi ayara ihtiyaç duymaz.

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #5 : 10.09.2008, 15:18 »
evet denedim ama çalışmadı sorun heralde barkod okuyucuda bozuk değil ama ayarlarını yapamadım heralde

pegasus marka barkod okuyucu BIEN CCD-83U USB  acaba ayarlamasını bilen var mı?
« Son Düzenleme: 10.09.2008, 15:21 Gönderen: enzo_maranello »

Çevrimdışı ozgurcevik

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #6 : 10.09.2008, 17:52 »
Slm yanında herhangi bi yazılım geldimi.

Aygıt yöneticisine girip kontrol ettiniz mi sağlıklı bir şekilde yüklenmiş görünüyor mu.

Yanında soru işareti yada ünlem bulunan cihaz var mı.

İki opsiyonunuz var. Ya cihaz bozuk... Yada sürücüsü sağlıklı bi şekilde yüklenmemiş.

Normal şartlar altında herhangi bi ayar yada benzeri bi şey yapmanıza gerek yok çünkü.. Heleki yanında cd ve yazılımı yoksa...

Çevrimdışı netcom021

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
« Yanıtla #7 : 11.09.2008, 11:18 »
Merhaba,
Ben gördüklerimde pek cd veya kurulum programı görmedim. Genelde bunların kitapçıklarında değişiklik yapmak için barkod bulunur.
  Orda menüye giriş için bir başlangıç barkodu olur. sonra fabrika ayarı için bir barkod olur. Ve çıkış için bir barkod olur.
  Varsa bu üçü ile işinizi halledebilirsiniz.

Kolay gelsin.

(KY)