Stok Sayılarında Tutarsızlık

Gönderen Konu: Stok Sayılarında Tutarsızlık  (Okunma sayısı 1150 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tanrisever_37

• Yeni Kullanıcı
  • *
Stok Sayılarında Tutarsızlık
« : 11.09.2008, 08:35 »
Arkadaşlar bana göre çok enterasan bir durum var. fatura keserken malze seçmek için f10 la açmış olduğum sayfada malzeme seçerken yazılı stok adedi malzemenin ekstrasında ki ile tutmuyor. f10 penceresinde malzemem var görünüyor ekstrada yok yada eksiye düşmüş. Birtürlü çaresini ve sebebini bulamadım. Sorun bazı malzemelerde hepsinde değil. BU konuda acil yardım bekliyorum lütfen yardım edin..

Program logo go v1.81

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
Ynt: Stok Sayılarında Tutarsızlık
« Yanıtla #1 : 11.09.2008, 09:15 »
faturayı hangi ambardan kesiyosunuz? onu kontrol ederseniz sorunu bulabilirsiniz

Çevrimdışı tanrisever_37

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 11.09.2008, 11:28 »
SAYIN MEMORPHİN Cevabınız için teşekkür ederim ama depo kullanmıyoruz. yalnızca 000 MErkez ambarı var. olaya örnek vermek gerekirse; fatura kesiyorum malzeme sütünunda iken f10 dedim liste geldi malzememi buldum 153.10.833 nolu kart yanında 280 tane var görünüyor. ekstra sını aldığımızda 140 tane var. 153.10.843 nolu hesap f10 penceresi 744 ekstrası 384 tane . yardımlarınızın devamını bekliyorum... 

toplamları defalarca çalıştırdık. bakım yaptık. çaresiz bir durumdayız.

hata veren malzemelerde genelde satılan malzemeyi devirin 2 katından düşüyor. ama hepsinde bu şartyok. bazılarının bir kuralı yok. bazı kalemlerde f10 penceresinde görünmesine rağmen ekstra boş geliyor raporlanacak veri bulunamadı diyor. ?????

Çevrimdışı Özcan

• Logo Kullanıcısı Pro
« Yanıtla #3 : 11.09.2008, 11:54 »
Merhaba
Büyük ihtimalle siz sysde anbar toplamları etkilenmesin seçeneğini işaretlidir. Sysde firma ambarları seç sağ tıkla değiştir malzeme harekerleri etkilenmezin olan yerde işaret varsa kaldır bakım yap bakım işlemleri veri toplamları malzeme toplamlarını çalıştır işin düzelecektir.
Kolaı gelsin

Çevrimdışı tanrisever_37

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #4 : 11.09.2008, 16:37 »
SYS den ambarlar ları kontrol ettim malzeme hareketleri etkilenmesin yerinde işaret zaten yok. Sanırım Çözüm oda değil. Çözüm çabalarınızı bekliyoruz.

Çevrimdışı Özcan

• Logo Kullanıcısı Pro
« Yanıtla #5 : 11.09.2008, 19:09 »
Merhaba aşagidaki linki kontrol et cevabı bulacaksın sanırım

http://www.logodestek.gen.tr/index.php?topic=2323.0