Cari Hesap Özel Kodlar 2,3,4,5 / Rapor

Gönderen Konu: Cari Hesap Özel Kodlar 2,3,4,5 / Rapor  (Okunma sayısı 1379 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı membus

• Logo Kullanıcısı
  • **
Cari Hesap Özel Kodlar 2,3,4,5 / Rapor
« : 19.09.2008, 00:14 »

Merhabalar,

GO'yu yeni öğrenen ve çok sınırlı sql bilgisi olan bir kullanıcıyım. Benim derdim şu: Mesela CH kartlarında diğer sekmesinde "Özel Kod 2-2-3-4-5" gibi alanlar var. Ancak burada yaptığım hiçbir özel kod tanımını raporlarda kullanamıyorum.

Mesela CH listesini alırken özel kod 2'ye göre filtreleme yapmak istiyorum. Ancak böyle bir filtreleme seçeneği yok.

Bunu nasıl yapabileceğim konusunda fikir verebilir misiniz?

Aynı durum stok kartlarında da var.

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Sevgiler & Saygılar
Mehmet Koçali

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
Ynt: Cari Hesap Özel Kodlar 2,3,4,5 / Rapor
« Yanıtla #1 : 19.09.2008, 10:05 »
raporun içerisine özel kod 1, 2, 3 .. alanlarını yerleştirin. sonra rapor içerisinde üst menüde tanımlı filtreler kısmına bi filtre ekleyin o filtreyide tek tek özel kod tanmlı alanlara bağlayın. daha sonra tanımlı alanların olduğu band üstünde sağ tıklatıp uygulanacak filtrelerden eklediğiniz filtreleri seçip kaydedin

Çevrimdışı membus

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #2 : 19.09.2008, 11:12 »
cevap için teşekkürler, ancak söyledikleriniz bana yeterli gelmedi.

tanımlı alanı oluştururken özel kod 2'yi nasıl belirtmem gerekiyor? sql info mu? r1. specode2 mi? ki bunlar nasıl kullanılır ondan da çok emin değilim.

bana bir iki örnek verirseniz benim için yeterli olur diye düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 19.09.2008, 11:25 Gönderen: membus »

Çevrimdışı mehmeterciyes

• Logo Kullanıcısı Pro
« Yanıtla #3 : 19.09.2008, 14:11 »
evet specode 2... tanımlı alan yaptıktan sonra raporuna alan listesinden ekle daha sonra tanımlı filtrelere gel ekle bağlantıyı tanımlı alan yap uzunluğa örneğin 10 gir kaydet raporu kapat yeniden aç filtreler kısmaında tanımlı filterler açılacak fakat seçim yok sen değeri elle girecen örneğin açılan pencereye 001ab gibi