FATURALARI MAİL ATMAK İSTİYORUM

Gönderen Konu: FATURALARI MAİL ATMAK İSTİYORUM  (Okunma sayısı 1065 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı redne84

• Logo Kullanıcısı
  • **
FATURALARI MAİL ATMAK İSTİYORUM
« : 17.04.2009, 14:28 »
ARKADAŞLAR LOGO DA FATURALARI YAZDIRMADAN MAİL ATMAK İSTİYORUM YAZ DİYORUM EKRANA ALIYORUM MAİL SİMGESİNİ TIKLIYORUM. ELLE ADRESİ YAZDIĞIMDA GİDİYOR BURDA SORUN YOK. AMA BEN ADRES SATIRINA ADRESLERİN OTOMATİK GELMESİNİ İSTİYORUM. BUNUN İÇİN CARİ HASAP KARTINDA  DİĞER KISIMDA BULUNAN FORM GÖNDERİM E-MAİL ADRESLERİ VAR YAZIYORUM AMA YİNEDE GELMİYOR. BU KONU HAKKINDA BİLGİLİ ARKADAŞLARDAN YARDIM ALABİLİRMİYİZ?

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
Ynt: FATURALARI MAİL ATMAK İSTİYORUM
« Yanıtla #1 : 18.04.2009, 13:10 »
sistem yöneticisinde email ile ilgili iki yer var biri kullanıcının mail adresinin yazıldığı yer ikinciside mail programı seçeneği, outlook express ile değilde microsoft outlook ile çalışır

Çevrimdışı Selcuk

• LOGO Bayi
  • Logo Kullanıcısı Pro
« Yanıtla #2 : 18.04.2009, 17:23 »
sysden ;
1 - kuruluş bilgileri / e-posta ayarlarına gelip / Microsoft Outlook seçilmeli
2 - yönetim / kullanıcılar / ilgili kullanıcı üzerinde sağ click değiştir / detay / e-posta adresi yerine outlookda kullandığımız eposta adresi yazılıyor.

bu tanımları yaptım cari extra üzerinde diyelim eposta simgesi ne bastım yeni ileti penceresi geldi, fakat ileti içine ilgili rapor bilgileri gelmiyor, bunu pdf olarak kaydedip dosya olarakmı attach emeliyiz. ??

Çevrimdışı okanyorulmaz

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #3 : 01.06.2009, 15:13 »
Arkadaşım faturaları mail çekmek istiyorsan gosysden yapılması gerekeknleri yaptığını farzediyorum cari kartların içerisinden diğer sekmesinin altında form gönderim bilgileri var ne göndermek istiyorsun hangi mail adresine hangi formatta göndermek istediğini seçebilirsin bu işlemleri yaptıktan sonra faturanın üzerinde sag tuş yapıp gönder demen kafi kolay gelsin.