Teknik destek verdiğim bi firmada yeni bir makina aldık.. Üzerine Vista Businnes ve SQL 2005 Express edition kurduk.. Ellerinde bulunan MM2 yi kuracaktık ancak MM2 eski dos tan geçiş paketi.. Eski dos MM Vistada çalışmadığı için sıfırdan kuramadık.. Bu sebeble eski makinada bulunan MM2 3.81 versiyonun klasörünü komple kopyalayıp vistaya taşıdım.. veritabanlarını sıfırdan oluşturdum.. Register deki LBS ve LOGO klasörlerini oluşturduktan sonra GOSYS, MMYonet ve bordro sys çalıştı.. Gerekli bütün ayarları yaptım.. MM2 de çalıştı ancak şifre almayınca GO çalışmıyor biliyorsunuz.. MM2 3.30 versiyon cd sinden şifre almaya çalıştım.. Ancak şifreyi alıp kaydet deyince "Could not write" diye bir hata verdi.. 3.82 ye güncelleyip tekrar şifre almaya çalıştım.. Ancak sonuç gene aynı.. Vista da ki misrosoft SQL klasörüne ve MM2 klasörüne "everyone" ve "administrator" haklarını verdim tüm klasör haklarını kontrol ettim Oluşturulan veritabanlarının hakları doğru... Erişim haklarını kontrol ettim... Sonuç gene aynı hata "Could not write" hatası.. Şifreyi kaydedemiyor.. Delireceğim lütfen yardım edin...