Firma Içi Data Aktarımı (FDA)

Gönderen Konu: Firma Içi Data Aktarımı (FDA)  (Okunma sayısı 1923 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı oguz

• Yeni Kullanıcı
  • *
« : 21.10.2008, 08:06 »
Arkadaşlar, Firma Içi Data Aktarımı (FDA) konusunda logo'nun 4 sayfalık pdf'i var. Ancak birşey anlaşılmıyor. Kurulum aşamalrı konusunda ve Go altındaki bir firmadan diğerine data aktarımı konusunda bilgisi olan arkadaş varsa kurulum aşamaları ve data aktarım sistemetiği konusunda yardım edebilirmisiniz  :'(

Çevrimdışı ARSLAN_Aslan

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • yazilimyeri.com
« Yanıtla #1 : 21.10.2008, 08:47 »
Dökümanı siteye eklemeniz müm kün mü ?

Çevrimdışı beta3

• LOGO Bayi
  • Logo Kullanıcısı Pro
« Yanıtla #2 : 21.10.2008, 08:51 »
benim bildigim kadarıyla şu an çalışma yapıyorlarmış öneri ve talep varmış  ama daha henüz firma içi data aktarımı olmamış
logo bu çözümü ürettiginde bayi kanalıyla yılbaşından önce sürüm dökümanı ilede yayınlayacakmış
kolay gelsin

Çevrimdışı netcom021

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
Ynt: Firma Içi Data Aktarımı (FDA)
« Yanıtla #3 : 21.10.2008, 09:36 »
Merhaba,
Logo bir ara bir döküman yayınlamıştı. Taksitli satış özelliği eklendi diye o dökümana göre lks2 de bi bakayım nasıl oluyor diye dökümanı okuyorum okuyorum. Bir türlü yapamıyorum.  Neredeyse dökümanı ezberleyecem. Sonra logoya sordum bi yanlışlık mı yapıyorum diye. Gelen cevapta "Taksitli satış shop manager da var" diye yazıyor. Madem öyle bari ilgili bölümlere unity,gold,lks,shopmanager yazmayın. Bu şekilde insanı şaşırtıyorlar.
  Sizin bahsettiğiniz şey benim bir sürüm dökümanında okuduğum şeyse sizde benim gibi önce çok sevineceksiniz sonra üzüleceksiniz. Ben kendimce diyordum bir cari kart oluştururum bunu hemen diğer firmaya da at diyecektim. Ama öyle olmuyormuş. Bunu kullanmak için LogoConnect alt yapısı kullanılıyormuş. Yani LogoConnect e de para bayılmak lazımmış.

Kolay gelsin.

(KY)

Çevrimdışı oguz

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #4 : 21.10.2008, 10:36 »
Eğer Connect yapısı kullanıyorsa bunu logo'nun belirtmesi lazım. Müşteriye FDA yı satmak için kaç takla attık. O kadarda logoyla telefonla konuştuk bir Allahı'ın kuluda bunu kullanmak için logo connect olması gerekir diye birşey söylemedi. Bu da bize kapak olsun........Anlaşılan iade alacaz. >:(
« Son Düzenleme: 21.10.2008, 10:48 Gönderen: oguz »

Çevrimdışı mehmet84

• Logo Kullanıcısı Pro
  • Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene...
« Yanıtla #5 : 09.02.2009, 13:54 »
Valla ben connect i sattım ama memnun kalmadım yeterınce destek alamadık logo dan bu konuda özellikle fda kısmında ürün takibi seri-lot lu ise hiç girmeyin bu işe 2 aydır versiyon değişimi die oyalıyorlar hala atamıyoruz sağlıklı bir şekilde bu ne iştir anlamadım bi yer düzeliyor diğer yer bozuluyor bi orta ayarı yokmu bu programın

Çevrimdışı zxcvbnmöç

• Logo Uzman Kullanıcı
« Yanıtla #6 : 13.05.2009, 13:24 »
BU KONU HAKKINDA SÜRÜM DOKUMANI VARMIDIR?

Çevrimdışı Monsieur®

• LogoDestek Yönetim
  • Logo Uzmanı
« Yanıtla #7 : 17.05.2009, 10:43 »
Merhaba,

Hiç duymadınız mı bu modüller sıkıntılı logo kendisi bile satmak isetemiyor. :)

Kolay gelsin.