senet girişi

Gönderen Konu: senet girişi  (Okunma sayısı 1002 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ergün27

• Yeni Kullanıcı
  • *
senet girişi
« : 06.11.2008, 18:07 »
Mal aldığım firmaya senet verdim .Senet  girişi cari hesaba  diyorum ama senet fişi bulunamadı diyor yardımcı olursanız sevinirim.Borç senedi için uygun fiş no oluşturulamadı diyor.ne yapacağım.

Çevrimdışı Özcan

• Logo Kullanıcısı Pro
Ynt: senet girişi
« Yanıtla #1 : 06.11.2008, 19:13 »
Merhaba
Senet girişi değil Senet Çıkışı borç senedimiz seçmen gerekiyor oradan gerekli bilgileri girip katıt ettirmen lazım

Çevrimdışı harun

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 08.11.2008, 21:41 »
borc sene di icin uygun fiş no olusturamamisin ne fiş numaralamasi yapmaniz gerekiyor

Çevrimdışı ipezek

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #3 : 12.11.2008, 13:02 »
Merhabalar; Bizim verdiğimiz (borç senetleri oluyor) senetler için (04) Senet Çıkış (Cari Hesaba) bordrosu seçilmeli öncelikle, bordro ekranında iken sağ tıklayıp Borç senediimiz seçilmeli ve gelen ekrandan(Senet Kartı ekranıdır burası) girişi yapılmalı, sanırım senet kartını kaydederken uygun numara oluşturulamadı mesajı alıyorsunuz, normalde bu bir hata ama hatayı şimdilik ben şöyle çözümledim, bu hata mesajını vade tarihini 2009 girdiğimizde alıyoruz 2008 de sorun yok, gelecek mali yılın numarasını oluşturamıyor malesef: Çözüm: Vade tarihini önce 2008 olarak kaydet sonra değiştir ile tekrar aç ve 2009 olarak düzelt, sorunsuz kaydediyor, kalıcı bir çözüm bilen varsa yazsın iyi çalışmalar