Terminal Ekleyemiyorum

Gönderen Konu: Terminal Ekleyemiyorum  (Okunma sayısı 1649 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Murat_GUL

• Logo Kullanıcısı
  • **
Terminal Ekleyemiyorum
« : 30.10.2008, 16:17 »
biz bugün LKS2'den GO ya geçiş yaptık , LKS2 yedekleri aldım iki defa daha sonra

dataları yeniden aktardım versiyon 1.82.00.01 i yükledim güncellemeleri yaptım normalde sorun yokmuş gibi görünüyor fakat

fatura kısmında bazen alış bazen satış faturalarında birim fiyat girilecek yer kapalı geliyor kesinlikle fiyat girilemiyor sadece satış fiyatı tanımlı ürünlerde fiyat geliyor onuda değişltiremiyorum.

bi bayi tavsiyesi terminalleri sil yeniden terminal oluştur dedi bende sildim tüm terminalleri fakat bu seferde yeni terminal oluşturmak için ekle dediğim zaman hiç bir işlem yapmıyor terminal ekleyemiyorum L_NET ve L_GOUSER tablolarını sildim fakat değişen bişey olmadı bana yardımcı olabilirmisiniz ne yapmam gerekiyor..

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
Ynt: Terminal Ekleyemiyorum
« Yanıtla #1 : 30.10.2008, 16:27 »
terminal ekleyemiyorsanız kullanıcı artırımınız yok demektir kullanıcı artırımınız var mı?

Çevrimdışı aristo06

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #2 : 30.10.2008, 21:04 »
Bu konuda tecrübe sahibiyim :D

Bende aynı haltı yedim..
LKS2'den GO'ya geçiş paketi alırken ucuz diye alıyoruz bir de bakıyoruz tek kullanıcılıya geçiş paketiymiş. Aa diyoruz niye böyle oldu bizimki çok kullanıcılıydı. Sonra bayi geliyor kullanıcı artırımı paketi iteliyor.

Tabirlerim çok kaba ama kabul edilmeli ki böyle...

Buna dikkat etmelisiniz. Geçiş yaparken iyice sorup soruşturmalısınız. Aynı numara bende de oldu.

Terminal arttırmayı falan unutun :)... Ya paketi çok vakit kaybetmeden değiştirin ya da böyle devam edin :)

Kolay gelsin...

Çevrimdışı kutlucan

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • You Must Live for Execution of Dreams
« Yanıtla #3 : 30.10.2008, 22:43 »
arkadaşın sorunu terminal değişki 1.82.01 in hatası olan yetki sorunu
faturada birim fiyat giremiyorum diyor
yönetimden kullanıcı yetkilerine gir faturada birim fiyat yetkisini kaldırıp tekrar ver hatta fatura kısmını komple kaldır tekrar full yetki ver düzelir.

Çevrimdışı aristo06

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #4 : 31.10.2008, 09:31 »
arkadaşın sorunu terminal değişki 1.82.01 in hatası olan yetki sorunu
faturada birim fiyat giremiyorum diyor
yönetimden kullanıcı yetkilerine gir faturada birim fiyat yetkisini kaldırıp tekrar ver hatta fatura kısmını komple kaldır tekrar full yetki ver düzelir.
;D Evet öyleymiş olsun yine okuyanların dikkat etmesi gereken bir hususu belirttim :D
Ama özür iyi anlamadan atlamışım sazan misali

Çevrimdışı Murat_GUL

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #5 : 17.11.2008, 17:04 »
herkese teşekkür öncelikle

bizdeki lks2 tek kullanıcı idi sonra GO yageçiş paketi aldık + 10 kullanıcı paketi aldık

terminalleri hiç ekleyemiyordum daha sonra veri merkezi oluşturdum o şekilde ekledim terminalleri daha sonra tanımlardan veri merkezini kaldırdım şu an sorun yok teşekkür ederim