Cari hareketlerde hareketleri goremiyorum

Gönderen Konu: Cari hareketlerde hareketleri goremiyorum  (Okunma sayısı 753 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı seko_19

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Kullanıcısı Pro
« : 29.11.2008, 09:32 »
Mrb
Cari hareketler kısmında carinin yapmış olduğu hareketler gözükmüyor.Cari Extra kısmında ilgili raporu alıyorum ama detay dediğimde bu kısımdanda rapor alamıyorum.Cari toplamları ve Stok toplamları silip Bakımdam toplamları calıştırdım sorun duzelmedi.(İlgili Carinin tüm hareketleri duruyor)İyi çalışmalar.

Çevrimdışı LsuErsoy

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • Kişisel ileti
« Yanıtla #1 : 29.11.2008, 11:13 »
Sürüm dokümanlarını incelediniz mi ? Versiyonunuz nedir ? Versiyon hatası değil ise ; hareketler penceresine geçiş yapmadan önce TRACE çalıştırın , sonra hareketler penceresini açın....Trace i kayıt edin...daha sonra trace i inceleyin...tetiklenen bir STORE PROCEDUR var mı ? Varsa Store Procedure ü DEMO dan farklı bir datadan bakarak yenileyin , ....SP ile alakalı değilse , DATA yı XML ile başka bir firmaya aktarmayı deneyin...kuralına göre...içeri XML ile alırken TRACE çalıştırın....ilgili trace i kayıt edin ve logoya gönderin...veya direkt export edilmiş XML dosyasını da gönderebilirsiniz....veritabanındaki bir problemden kaynaklanıyor olabilir....hareketler ekranının default filtresi var ise kaldırıp bir deneyizini , aklıma gelenler bunlar , kolay gelsin , iyi çalışmalar...