fatura keserken irsaliye aktarımı

Gönderen Konu: fatura keserken irsaliye aktarımı  (Okunma sayısı 1412 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı erhan2484

• Logo Uzmanı
fatura keserken irsaliye aktarımı
« : 19.11.2008, 15:28 »
merhaba ; fatura keserken o cariye ait irsaliyeleri çağırdığım zaman irsaliye numarasını program bir arttırıyor ve irsaliye keserken numarayı elle girmek zorunda kalıyorum halbuki ben daha önce kestiğim irsaliyeleri çağırıyorum irsaliye numarasının artmamasını nasıl sağlarım,teşekkürler

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
Ynt: fatura keserken irsaliye aktarımı
« Yanıtla #1 : 19.11.2008, 15:40 »
irsaliyemi? irsaliyeler mi? fatura detay kısmından bağlı irsaliyeler kısmında herhangi bi irsaliyeyi yazabilir orayı bi inceleyin

Çevrimdışı nes-she

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 21.11.2008, 10:46 »
Dosya
Fiş Numaralama
Kayıtlar
Satış İrsaliyeleri ve fiş türünden kullandığınız irsaliye türünü seçip tarihin yanındaki numara şablonundan 3 noktayı açın. Çalıştığınız firmanın üzerine gelip değiştir deyin. Orda son numara var oraya en son kullandığınız irsaliye numarasını yazıp kaydedin.

Çevrimdışı erhan2484

• Logo Uzmanı
« Yanıtla #3 : 23.11.2008, 22:32 »
 cevaplariniz icin tesekkur ederim fakat sorun duzelmedi yaptigim islemleri yaziyim toptan satis faturalarinda fatura ekle yi seciyorum daha sonra cari hesap unvanini secip o musteriye ait irsaliyeleri cagiriyorum 3 tane irsaliyeyi cagiriyorum fakat irsaliye fis no su da 1 artiyor dolayisi ile irsaliye keserken numara kescicegim irsaliyenin bir ustu geliyor.

Çevrimdışı tcogay

• LOGO Bayi
  • Logo Kullanıcısı Pro
  • Logo Bayi
« Yanıtla #4 : 24.11.2008, 18:21 »
irsaliye numaralama şablonunda numara bölümlerindeki türü artırımlı değil gruplanmış artırımlı olarak seçmen gerekir.

Çevrimdışı erhan2484

• Logo Uzmanı
« Yanıtla #5 : 24.11.2008, 21:56 »
tesekkur ederim simdi oldu