ba-bs

Gönderen Konu: ba-bs  (Okunma sayısı 1577 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı aslan34

• Yeni Kullanıcı
  • *
ba-bs
« : 17.05.2008, 19:07 »
Merhabalar,
Go Müşavir Set kullanıcıları için ba-bs formları nasıl alınabilir ?.Programda böyle bir menü yok. Başka bir yol olabilir mi ?
Muhasebe işlemleri Genel Muhasebe den yapılyor.

Çevrimdışı yes107

• Logo Kullanıcısı Pro
ba-bs
« Yanıtla #1 : 19.05.2008, 08:35 »
yucel1974@hotmail.com eklerseniz ytardımcı olmaya çalışırım,

Çevrimdışı ozankilic

• LOGO Bayi
  • Logo Uzman Kullanıcı
  • Arda Bilişim San.Tic.Paz.Hiz.
ba-bs
« Yanıtla #2 : 19.05.2008, 10:24 »
ilk önce son versiyona geçiş yap ondan sonra e beyanname dde ba-bs formları var ordan gereklı bılgılerını doldur ba-bs kısmında ıse verı al butonu ıle bılgıyı cek ve kayıt et onu xml olustur program kalsorunu altına atar bunu onu exel uzantılı ac duzelt ve kayıt et gormek ıstersen tabı ...

Çevrimdışı aslan34

• Yeni Kullanıcı
  • *
Ynt: ba-bs
« Yanıtla #3 : 20.05.2008, 12:41 »

Gerekli bilgiler elde edilmiş olsa doldurması kolay.Benim sorunun o gerekli bilgiler program
vasıtasyla nasıl elde edilir.
Teşekkürler

Çevrimdışı ayça

• LOGO Bayi
  • Logo Kullanıcısı Pro
« Yanıtla #4 : 20.05.2008, 15:45 »
muhasebe modulü kullananlar için de ba bs formları veriliyor ancak 1.76 sürümü yüklemeniz gerekecektir.hesap planında hesap kodlarına e beyanname bilgileri bölümüne ba bs formları için kullanılırı işaretlediğinizde muhasebe bölümünü kullananlar da ba bs formlarını verebilecekler.
kolay gelsin.
gerekli döküman logo nun sitesinde var.

MuRaT_34

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 21.05.2008, 12:12 »
Evet hesap planında değişikliği yaptığım zaman Ba-Bs ile ilgili hareketleri işliyor. Fakat aynı hesabın önceki hareketlerini nasıl işleyeceğim. Mahsup fişine girdiğimde ba-bs işaretlenmemiş. Fişi güncelle diyorum gene yapmıyor. Tek tek hesabı fişin içinde değiştirirsem yapıyor. Geriye dönük otomatik yapmanın bi yolu varmı acaba

Çevrimdışı cinemaker

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #6 : 27.05.2008, 12:47 »
Evet hesap planında değişikliği yaptığım zaman Ba-Bs ile ilgili hareketleri işliyor. Fakat aynı hesabın önceki hareketlerini nasıl işleyeceğim. Mahsup fişine girdiğimde ba-bs işaretlenmemiş. Fişi güncelle diyorum gene yapmıyor. Tek tek hesabı fişin içinde değiştirirsem yapıyor. Geriye dönük otomatik yapmanın bi yolu varmı acaba
Evet arkadaşlar aynı soruyu ben de soruyorum. 1.76 versiyona geçtikten sonra muhasebe fişlerinden veri çekmek için bütün ayarlarımızı yaptık ama geriye dönük 500 e yakın fişimiz var. Bunların hepsini pratik bir şekilde düzeltmemiz mümkün müdür.

Çevrimdışı ayça

• LOGO Bayi
  • Logo Kullanıcısı Pro
« Yanıtla #7 : 27.05.2008, 18:28 »
Evet haklısınız.Logo ya bununla ilgili soru bıraktım gelecek cevabı sizinle paylaşırım.Sanırım sorgu yazılması gerekir diye düşünüyorum.
kolay gelsin.

Çevrimdışı aysunelif

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #8 : 25.11.2008, 21:13 »
merhabalar,
ba-bs formlarını go üzerinden aldım, fakat raporlarda olmadık sonuçlar çıktı. hesabında 1000 ytl yi bulmayan carilere çok yüksek değerler ve fatura adetleri getirmiş. bunun için progrmadan aldığım raporlara güvenemiyorum. programda neden bu şekilde sorun yaşanıyor?

Çevrimdışı kutlucan

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • You Must Live for Execution of Dreams
« Yanıtla #9 : 26.11.2008, 00:04 »
sanırım bu sorun cari kartların vergi daire ve numaralarından kaynaklanıyordu problem olduğunu söylediğin cari kart listede en üst sıradadır büyük ihtimalle vergi dairesi yada numarası geçersizse (yani vergi nolar öğneğin bitişik yazılmalı) yada yoksa bu cari karttaki tutarları gidip ba-bs formlarında listelediği en üst sıradaki cariye atıyor dolayısıyla sizde sanıyosunuz ki bu carinin bu kadar belgesi var bu adımları kontrol edin tekrar ba-bs alıp deneyin...