Smm Mahsubu

Gönderen Konu: Smm Mahsubu  (Okunma sayısı 1018 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı murkas

• Yeni Kullanıcı
  • *
Smm Mahsubu
« : 09.12.2008, 20:10 »
Satış Faturalarını Muhasebeleştirdikten sonra Smm Mahsub İşlemlerini çalıştırıyorum ama mahsub fişi oluşturamıyor.

Muhasebeleşmiş faturanın üstünde önce Smm Muhasebe Kodlarıdiyorum
Muhasebe kodları boş olan fiş erkana geliyor. Daha sonra Muh. Kod. Genele Uygula/ Bütün Kodlardiyorum ve ilgili muhasebe kodları geliyor. Kaydet dedikten sonra Smm Mahsubu Oluşturdediğimde Mahsub fişi geliyor ve kaydedebiliyorum.

Benim istediğim bu kodların otomatik gelmesi. Yani faturaları tek tek değil Smm mahsub işlemlerinden halledebilmek
Diğer işlemler / Çalışma bilgileri / Fatura bölümünde Faturadaki boş muhasebe kodlarını otomatik doldurseçeneğini evet yaptım ancak bu sadece faturanın muhasebeleştirilmesinde işe yarıyor.

Konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum şimdiden teşekkürler

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
Ynt: Smm Mahsubu
« Yanıtla #1 : 10.12.2008, 16:31 »
eksik yaptığınz bi adım var. muhasebeleştirme kodlarından bağlantıları oluşturmalısınız. kdv için indirim için cari hesap yada stok kartlıar için. bunları oluşturunca kodlar otomatik gelir.

Çevrimdışı murkas

• Yeni Kullanıcı
  • *
Ynt: Smm Mahsubu
« Yanıtla #2 : 10.12.2008, 20:32 »
kdv cari hesap ve stok bağlantılarını yaptım (indirim hariç) indirimi yaptıktan sonra tekrar deneyeceğim
ama ben şöle bir yöntem yaptım muhasebeleştirme yaptıktan sonra dosya menüsünden öndeğerlemeyi çalıştırdığımda
yeni muhasebe kodlarını / bağlantı kodlarında oku dedikten sonra smm muhusebe kodları otomatik olarak geliyor
daha sonra muhasebeleştirmeden smm mahsub işlemlerini çalıştırdığımda işlem yapıyor.
Yardımın için teşekkürler