Terminal Kaydı

Gönderen Konu: Terminal Kaydı  (Okunma sayısı 1987 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ertekin

• Yeni Kullanıcı
  • *
Terminal Kaydı
« : 23.10.2008, 12:34 »
Çok kullanıcı Go 1.80.00 vers.bilgisayara yükdikten sonra "client task number=0" verdim
Gosys'den Termianl kaydı yaptım ,Ana bilgisyardan çalışıyor daha sonra diğer terminalden Gosys'i çalıştırdığım zaman yine "client task number sordu burayada =1 verdim Gosys den termnal kaydını yaptım,fakat programı çalıştırdığım zaman terminal kayıtlı değil yazıyor
Gosys den termial kaydına x.1 yazmama rağmen yine programa girdiğim zaman terminal kayıtlı değildir diyor

Çevrimdışı ozgurcevik

• Logo Kullanıcısı
  • **
Ynt: Terminal Kaydı
« Yanıtla #1 : 23.10.2008, 12:55 »
terminalden client numberı hatalı vermişsin.... 1 yerine 0 yazacaktın... sorunun ondan kaynaklanıyor...

Registry deki

[HKEY_CURRENT_USER\Software\LBS\ERP\1.80]

de bulunan

"TaskNumber"=dword:00000000 şeklinde değiştir....

Yada en basitinden ERP altındaki her şeyi sil... Logoyu çalıştır. açılışta sana tekrar client task number ı soracaktır. orda hiç bi şeye dokunma ve direk onayla....

Bu arada sys den x.1 tanımını sadece x olarak değiştirmeyi unutma...

Çevrimdışı ertekin

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 23.10.2008, 13:03 »
teşekkür ederim deneyeceğim

Çevrimdışı extanbul

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #3 : 06.11.2008, 10:02 »
sql server datalar 2 gb e yaklaştığı için 2005 e geçtik.ana makine çalışıyor ama terminaller çalışmıyor. sql server hatası veriyor. neden olabilir acaba? birde 1.82.02 versiyonunu kurmama rağmen sys yi çalıştırdığımda hala 1,82 yi görüyor. nedendir acaba? acil yardımlarınızı bekliyorum...

Çevrimdışı bimtek

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
Terminal Kaydı
« Yanıtla #4 : 07.11.2008, 09:45 »
Slm;

linki incelerseniz yardımcı olur sanırım. Ama hatırladıgım kadarı ıle sql2005 express'te terminal destegi yoktu. ( Buyuk ıhtımal yanılıyorum.

http://www.logodestek.gen.tr/index.php?topic=3026.0

Kolay gelsin

Çevrimdışı ozgurcevik

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #5 : 07.11.2008, 14:48 »
SQL Server ınız tanımlarında uzak bağlantı tanımlarını kontrol edin. Özellikle onay vermemişseniz terminalleriniz sunucuya bağlanırken SQL Server hatası verecektir.

Çevrimdışı programcii

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #6 : 12.12.2008, 18:58 »
denedim çalıştı. bilginize yüreğinizze sağlık...