go da Mali Dönemden Bagımsız Çalışmak

Gönderen Konu: go da Mali Dönemden Bagımsız Çalışmak  (Okunma sayısı 1223 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı caferoglu

• Yeni Kullanıcı
  • *
Logo Goda Mali Dönemden Bagımsız Çalışmak İstiyoruz, Ama Bu Mali Dönemden Bagımsız Çalışmakla İlgili Bildigimiz Tekşey Geri Dönülmedigi Ve Dönemlerin Olmadıgı
Mali Dönem olmadan Çalışmaya Geçmiş Olsak Herhangi Bir Sorun Yaşarmıyız ?

Çevrimdışı membus

• Logo Kullanıcısı
  • **
Ynt: go da Mali Dönemden Bagımsız Çalışmak
« Yanıtla #1 : 31.12.2008, 17:22 »

bir uzman olarak değil ancak acemi bir kullanıcı olarak bilgimi paylaşabilirim.

biz de 2009 için yeni bir firma kurduk ve burada mali dönem bağımsız çalışma yapacağız.

bizim için en büyük avantajı: diyelim cari hesap ekstresi alacağım. bizim sektörde vadeler çok uzun olduğu için mesela ocak ayında alacağım bir ekstrede öncekli yılların da hareketlerini görme imkanım olacak tek raporda. veya herhangi bir geçmiş sene kontrolü yapılması gerekse her seferinde çalışma dönemi değiştirmek gerekmeyecek.

sorduğum kişilerin bir kısmı problemsiz çalışılabileceğini, diğer bir kısım da zamanla veritabanında problemlerle karşılaşılabileceğini ifade etti. seçim size kalmış.

Çevrimdışı caferoglu

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 31.12.2008, 17:38 »

bir uzman olarak değil ancak acemi bir kullanıcı olarak bilgimi paylaşabilirim.

biz de 2009 için yeni bir firma kurduk ve burada mali dönem bağımsız çalışma yapacağız.

bizim için en büyük avantajı: diyelim cari hesap ekstresi alacağım. bizim sektörde vadeler çok uzun olduğu için mesela ocak ayında alacağım bir ekstrede öncekli yılların da hareketlerini görme imkanım olacak tek raporda. veya herhangi bir geçmiş sene kontrolü yapılması gerekse her seferinde çalışma dönemi değiştirmek gerekmeyecek.

sorduğum kişilerin bir kısmı problemsiz çalışılabileceğini, diğer bir kısım da zamanla veritabanında problemlerle karşılaşılabileceğini ifade etti. seçim size kalmış.

bizimde düşüncemiz herseferinde dönem degiştirmeden cari hesapların tüm hareketlerini izlemek istiyoruz , benim ögrenmek istedigim bu mali dönemden bagımsız çalışmanın artısı oldugu gibi herhangi bir eksisi varmı ? onu ögrenip ona göre karar vermek istiyorum 

Çevrimdışı yejan

• Logo Kullanıcısı
  • **
  • Ağızdan çıkan söz namludan çıkan kurşun gibidir.
« Yanıtla #3 : 31.12.2008, 19:27 »
  01/6/2007 den bu yana Mali Dönem Bagımsız olarak çalışıyorum 2.5 GB  uzerinde datam var bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar. Raporlamalarda artıları oldugu gibi eksileride oluyor.

Özellikle sql raporlamalarda tarih filitresi uygulayamadıgımız raporlarda eksileri oluyor. Genel olarak ben memnunum.