kredi kartı geri ödeme planları devir problemi

Gönderen Konu: kredi kartı geri ödeme planları devir problemi  (Okunma sayısı 1123 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı xmen

• Logo Kullanıcısı
  • **
kredi kartı geri ödeme planları yeni yıla logonun açıklamaına göre cari hesap kredi karı tahsilatında dönem seçilerek önceki yıl verilerine ulaşabildiği (tahsilat için) yazılı yalnız bende kayılı dönem 2009, 2008 dönemini seçemiyorum bunu çözümü nasıl yapabirim. Slm.lar

Çevrimdışı Monsieur®

• LogoDestek Yönetim
  • Logo Uzmanı
kredi kartı geri ödeme planları devir problemi
« Yanıtla #1 : 05.01.2009, 02:16 »
Merhaba,

Bunun başka çözümü yok.

Kolay gelsin.

Çevrimdışı xmen

• Logo Kullanıcısı
  • **
Ynt: kredi kartı geri ödeme planları devir problemi
« Yanıtla #2 : 05.01.2009, 17:24 »
valla bravo Tşk.ler... (yanlış anlamayın tşk logoya güzel yapmışlar devir işlemlerini)

Çevrimdışı netcom021

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
« Yanıtla #3 : 06.01.2009, 09:42 »
Merhaba,
  Ben size bir hikaye anlatayım bakalım aynı mı düşünüyoruz.
20.12.2008 tarihinde +19 gün sonra hesabınıza geçmesi gereken bir fiş var. Onu girdiniz. Devrinizi yaptınız. Örneğin 18.01.2009 tarihinde 2009 döneminde çalışırken. Cari hesap/cari hesap fişleri kısmına geçip sağ tıkladınız. Kredi Kartı Fiş Tahsilatı seçeneğini seçtiniz.
Daha sonra gelen ekranın sol alt köşesinde filitre butonunun yanında Çalışma dönemleri diye bir buton daha var ona basıp 2008 dönemini seçtiniz (Logo nun bahsettiği bu olsa gerek) yukarıya ilgili fiş geldi. Ve tahsil etmeye başlıyorsunuz.

Benim yolum bu kadar. Siz buraya kadar herhangi bir yerde takılıyor musunuz?

İyi çalışmalar.

(KY)

Çevrimdışı xmen

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #4 : 06.01.2009, 10:39 »
logo ile görüştüm sizin anlattıgınız dönem devrinde yapılabiliyormuş biz firma devri yaptık.  Bundan dolayıda çözüm olmadığını bizzat logo destek uzmanı söyledi.. Sizin anlattığınız işlem yapılamadığı gibi devir sonra bakiyeninde girilecegi bir ekran yok. Kolay gelsin. Tşkler cevabınız için.

Çevrimdışı netcom021

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
« Yanıtla #5 : 06.01.2009, 16:26 »
Peki bu rakamlar
Banka geri ödeme planlarında çıksa işinize yarar mı?
Yararsa devir dökümanını iyi okuyun. Çünkü o raporda devredilen firma ve dönemi seçerseniz rakamlar gelir.

İyi çalışmalar.

(KY)

Çevrimdışı xmen

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #6 : 06.01.2009, 18:28 »
Ben logoyla görüştüm çözümü yok diyorum siz bana iyi okuyun diyorsanuz tezat bi durum. Gelelim geri ödeme planları ne işe yarayacak muhasebe kayıtlarına aktaramayacağım, bankada blokede ne kadar param oldugunu bilemeyeceğim, sağlıklı iş yapamayacağım daha sayayım mı? Bunu kullananlar bilir....?

Çevrimdışı netcom021

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
« Yanıtla #7 : 08.01.2009, 10:13 »
Hemen kızmayın canım.
biz logo yalan atıyor demedik. Banka geri ödeme planlarında çıkan rakamlar yani hangi tarihte ne kadar para alacağınızın raporu size lazımsa o bölümü bir daha okuyun dedik. aynı raporu dönem veya firma değiştirmeden alacağınızı belirtmek için yazdık.
  Logo nun her dediği kanundur yaklaşımınızdan da geçin. Adamın biri "2000 adet stoğum var. satış fiyatlarımı girmişim bunları alış fiyatına da aktarmam gerekir. nasıl yapabilirim ?" diye logo ya sormuştu.
  "Yapamazsınız tek tek girmeniz lazım" demişti logo dakilar.
Ama o fiyatları tek tek girmeden bir şekilde girmenin mümkün olduğunu yani bir B planının olduğunu biliyorum.

İyi çalışmalar.

(KY)
« Son Düzenleme: 08.01.2009, 10:15 Gönderen: netcom021 »