Borç Takip deyip Takipten Düş dediğim Zaman

Gönderen Konu: Borç Takip deyip Takipten Düş dediğim Zaman  (Okunma sayısı 1346 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hafizali

• Logo Uzman Kullanıcı
Cari hesap fişlerinde alacak dekontu oluşturuyor. Biz kasa tuttuğumuz için bunu takipten düş dediğim zaman nasıl kasaya işlettirebilirim yani alacak dekontu değilde kasa işlemlerinden nakit tahsilat olarak yaptırma imkanım var mı??

7134385

• Ziyaretçi
Ynt: Borç Takip deyip Takipten Düş dediğim Zaman
« Yanıtla #1 : 09.01.2009, 09:19 »
Merhaba; Kasadan Tahsilt ve ödemeyi kullanın. Sonra işlem üzerinde borç takip açılan pencereden ilgili işlemle kapatabilirsiniz.

Kolay gelsin.

Çevrimdışı hafizali

• Logo Uzman Kullanıcı
« Yanıtla #2 : 09.01.2009, 14:28 »
İlginiz için çok teşekkürediyorum.. Bizde o şekilde kullanıyoruz ama biraz uzun yol oluyo.. Diğeri kısa bi yl olduğu için olsaydı harika olacaktı...

Çevrimdışı ipezek

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #3 : 10.01.2009, 20:47 »
Merhabalar; her işlem kaydından sonra borç takip ekranının otomatik olarak ekrana gelmesini ayarlardan yapabilirisiniz. kolay gelsin

Çevrimdışı hafizali

• Logo Uzman Kullanıcı
« Yanıtla #4 : 11.01.2009, 00:59 »
Teşekkürler. Onunla ilgili bi sıkıntı yok zaten getiriyoruz onuda takipten düş dediğimizde alacak dekontu değilde kasadan tahsilat fişi oluşturmasını istiyordum oda mümkün değil şuanki versiyonlarda..

apple

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 12.01.2009, 10:16 »
takipten düş dediğimizde otomatik olarak borç dekontu yada alacak dekontumu oluşturuyor.
bunu bilmiyodum.
bi kurcalayayım bakalım nasıl oluyomuş. Bende ufak tefek bakiyeleri kapatmak için
borç yada alacak dekontunu manuel elimle oluşturuyodum.
otomatik oluşturduğunu bilmiyodum.
Bak güzel bir özellik daha varmış.