DEVİR SONRASI KASA PROBLEMİ

Gönderen Konu: DEVİR SONRASI KASA PROBLEMİ  (Okunma sayısı 737 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Inf_onb

• Yeni Kullanıcı
  • *
DEVİR SONRASI KASA PROBLEMİ
« : 13.01.2009, 11:34 »
Devir işleminden sonra kasa kartımda herhangi bir sorun olmamasına karşın geçen yıldan devreden çeklerle yada bu yıl almış oldugum çeklerden tahsilat yaptığım zaman bu tahsilat işlemi yönetici konsoluna yansıyor ama ne yazikki kasa kartıma yansımıyor ve hareketlerde görünmüyor ama cari işlemlerde tahsilat yaptığım zaman kasa kartıyla ilgili herhangi bir sorun yaşamıyorum bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

LOGO GO 1.83.01

7134385

• Ziyaretçi
Ynt: DEVİR SONRASI KASA PROBLEMİ
« Yanıtla #1 : 13.01.2009, 11:43 »
Merhaba ; tahsil ederken kasa kodu kontrol edin. Bazen kasa kodu boş geliyor ve boş geldiği halde kaydediyor. Aynı sorunla bende karşılaştım hemen farketim. Gün içerisinde fazla işlem yapmadığım için bir önceki günün yedeğini geri yükledim.

Kolay gelsin

Çevrimdışı Inf_onb

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 13.01.2009, 12:15 »
teşekkür ederim sorunuma geçici bir çözüm getirdin. şunuda soylemek isterim dediğin işlemi yaptıktan sonra işlem kasaya yansıdı ama ne yazikki bir daha aynı işlemi yaptığım zaman kasa kartını seçeneklerden seçmediğim zaman kodu yazmasına karşın boşa atıyor meblayı bunun nedeni ne olabilir acaba her defasında kasa kartını seçmemmi gerekecek? sen oylemi yapıyorsun?
« Son Düzenleme: 13.01.2009, 12:16 Gönderen: Inf_onb »

7134385

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 13.01.2009, 12:24 »
Merhaba; Bizim çeklerimiz genelikle bankadan takastan tahsil ediliyor. Bazen elden tahsil ediyoruz. Başıma bir sefer geldiği için kontrol ediyorum.

Kolay gelsin