ARAYÜZ UYARLAMA TABLOLAR

Gönderen Konu: ARAYÜZ UYARLAMA TABLOLAR  (Okunma sayısı 1358 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hekimhan06

• Logo Kullanıcısı Pro
ARAYÜZ UYARLAMA TABLOLAR
« : 04.02.2009, 22:56 »
ARAYÜZ UYARLAMA YAPTIĞIMIZDA MALZEME KARTINDA BİRİMLER KISMINDA ŞU ANDA MEVCUT OLMAYAN AMA ARAYÜZ UYARLAMA ESNASINDA BİRİMLER KARTINDA TABLOLAR ADINDA BİR STÜN OLUŞMAKATA BU SÜTUNDAKİ "YÜKSEKLİK,EN,BOY ,NET VE BÜRÜT AĞIRLIK,"SÜTÜNLAR BULUNMAKTADIR.KARŞIMIZA ÇIKAN BU SÜTÜNLARIN KISACASI TABLONUN HEPSİNİ NASIL OLUŞTURABİLİRİZ.

Çevrimdışı YusufSelcuk

• Logo Kullanıcısı
  • **
Ynt: ARAYÜZ UYARLAMA TABLOLAR
« Yanıtla #1 : 05.02.2009, 00:35 »
Bunlar Go da Yok Tiger ve Unityde olan alanlardır... Arayüz olarak aynı arayüzleri kullandıkları için burda görülür..Bunları Aktif hale getiremeyiz... :((
Bunun yerine Birazcık Delphi bilen bir arkadaş ile Buna benzer alanlar eklenebilir...
Öncelikle Malzeme Browserinda alanlar eklenir sonra malzeme kartının içersine girilip bu alanlar sürüklenip ilgili yerlere bırakılır...
ama Bunu raporlamada getirmen zordur...
Malzeme kartında eklenen alanlar LG_XT.... die tablolarda tutuluyor olması lazım...
Raporlarda Tanımlı alnlarda Sol alttarftaki Butonlarda tutar....Ordan Alabilirsiniz bunları

Çevrimdışı hekimhan06

• Logo Kullanıcısı Pro
Ynt: ARAYÜZ UYARLAMA TABLOLAR
« Yanıtla #2 : 05.02.2009, 21:03 »
logo go da var bugün uğraştım malzeme kartında birimlerde çıkan tabluyu tıklattım.yandaki ayarlama tablosunda en alt kısımda boş bir kutucuğun içini doldur.ve kaydet denedim malzemeler üzerinde bürüt ve net ağırlıkları tamı tamına veriyor.