Arkadaşlar yardım! yardım! yardım! RİCA ediyorum. 1 haftadır sistemi bir bilgisayardan diğerine aktaramadım. İyice gerilmiş durumdayım. Bu yüzden lütfen bir bilen arkadaş yardım etsin. Ben muhabeci değilim. Muhasebeci iş arkadaşıma yardım ediyorum.
Sayın site yöneticilerine, eleştirimi erdemli bir şekilde yorumlayacaklarını ön gördüğüm için birkaç nacizane veryansında bulunmak istiyorum. 1 haftada sitenizde 2 konu açtım. Ve gelen cevap sayısı bir elin parmaklarını geçmedi ve şu ana kadar kat ettiğim yol kendi çabalarımla oldu. Aklıma yardım alamamamla ilgili bir çok fikir geliyor ama en masumane şekilde düşünmek ve sabrımı yitirmemek için çabalıyorum.
"YETKİ SORUMLULUK İSTER" felsefesini sanal ortamda da kabullenmiş bir kişi olarak ; sitede açılmış diğer konulara da göz attığım üzere yardım etmekle mükellef (mükellef diyorum çünkü sitenin özü "destek") arkadaşların yeterli özveriyi gösterecek zamanları olmadığını gördüğümde çok üzüldüm.
Konumla ilgili verebileceğiniz her çeşit tavsiyeye açığım. (Programların kurulup, kaldırılması vb.)
Saygılarımla,