Go Navigator Kurulumu

Gönderen Konu: Go Navigator Kurulumu  (Okunma sayısı 1761 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ultrademox

• Yeni Kullanıcı
  • *
Go Navigator Kurulumu
« : 24.02.2009, 17:56 »
Navigator kurulumunda Excel dosyasının yerini gösteremiyorum. Excel dosyam C:\Program Files\Microsoft Office\Office10 klasöründe olmasına rağmen kabul etmiyor ve yanlış katalog hatası veriyor. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...

7134385

• Ziyaretçi
Ynt: Go Navigator Kurulumu
« Yanıtla #1 : 25.02.2009, 00:18 »
Merhaba
Office 2003 Kullanıyorsanız=C:\Program Files\Microsoft Office\Office11
Office 2007 Kullanıyorsanız=C:\Program Files\Microsoft Office\Office12

Kolay gelsin

Çevrimdışı ultrademox

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 25.02.2009, 09:08 »
Ben Office 2002 kullanıyorum ve Excel dosyam belirttiğim gibi Office10 dizininde. Farklı bir dizin gösterdiğim zaman "Excel dosyası bulunamadı" hatası alıyorum. Fakat Excel olan dizini gösterdiğim zaman "yanlış katalog" hatası alıyorum. Acaba Navigator, Office'in 2003 ve üst sürümlerini mi destekliyor?

Çevrimdışı aysea

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #3 : 04.03.2009, 15:30 »
Merhaba,

Bende benzer bir sorunla karşı karşıyayım. Şöyle ki; PC'de daha öncesinde Go Navigator kurulu ve Office XP vardı, ben XP'yi kaldırıp Office 2003 kurdum, fakat Navigator eklentisi kullanan dosya kullanıcı adı ve parola sormadı. Sonrasında Navigator'ı kaldırıp yeniden kurmak istedim bu defa office11 dizinini tanıtamadım ısrarla office dizinine kurmaya çalışıyor fakat excel bulunamadı diye hata veriyor. Office 11 seçtiğimde ise "Yanlış Katalog" uyarısı alıyorum ve Navigator kurulumunu tamamlayamıyorum. Bu sorunu nasıl aşabilirim?