Fatura Malzeme Sınıfı Basımı

Gönderen Konu: Fatura Malzeme Sınıfı Basımı  (Okunma sayısı 825 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı umitkocyigit

• LOGO Bayi
  • Logo Uzman Kullanıcı
Fatura Malzeme Sınıfı Basımı
« : 09.03.2009, 17:50 »
Sorumu iletmeden önce şöyle bir bilgi vereyim.

bizim malzemelerin hepsinin üst malzeme sınıfı var. mazleme sınıfı seçip alt malzemelrinin barkodla okutulması
depo içinde sürekli git gel yapılmasına neden oluyor. malzeme olarak barkod okutulduğu zaman 200 satır 7-8 tane ard arda fatura çıkmasına neden oluyor.

sorum şu : malzemeleri barkodla okutup yazıcıya basılırken sadece malzeme üst sınıflarının basılması
mümkün olurmu ? ben fatura dökümlerinden satış faturaları dökümünden 1 fatura yı seçip
query ile yapmaya çalıştım, yapamadım. ilgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Çevrimdışı netcom021

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
Ynt: Fatura Malzeme Sınıfı Basımı
« Yanıtla #1 : 09.03.2009, 23:17 »
Merhaba,
Siz yanlış üründen bahsetmiş olmayasınız. Bu tiger ve shop managerde var ama go da yok benim bildiğim.

Tiger ı derseniz çalışma bilgilerinden ayarlayıp malzeme sınıfına göre bas diyebilirsiniz.
İyi çalışmalar.

(KY)

Çevrimdışı yejan

• Logo Kullanıcısı
  • **
  • Ağızdan çıkan söz namludan çıkan kurşun gibidir.
Ynt: Fatura Malzeme Sınıfı Basımı
« Yanıtla #2 : 09.03.2009, 23:37 »
  Bundan 1.5 Yıl önce aynı konuyu bende açmıştım :)

http://www.logodestek.gen.tr/index.php?topic=654.msg3220#msg3220

Ama maalesef üst üste barkodla   okutup üst sınıfta birleştirip yazdıramadık. En son care  kullanmış oldugumuz El Terminali Programında yapılan degişikliklerle hallettik. Şu anda  karışık bir şekilde okuttulan tüm ürünler seçeneklere göre Malzeme Sınıfı veya malzeme olarak aktarılabilmekte.

Size tavsiyem Bu yolla dan olabilir Logo dan çözememiştik fakat Güvensoft a sıkıntımızı anlatınca hallettiler.