cari hesap faturasında kapatılmış sütünları nasıl açabilirim

Gönderen Konu: cari hesap faturasında kapatılmış sütünları nasıl açabilirim  (Okunma sayısı 782 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hekimhan06

• Logo Kullanıcısı Pro
merhaba arkadaşlar carihesap faturasındaki eleman kodu ve detaylardaki nakit, çek,senet,kısmı
üzeri kapatılmış nasıl aktif hale getirebilirim.yada bana lazım olmayan kısımları nasıl devre dışı bırakabilirim.

7134385

• Ziyaretçi
Merhaba
F11 tuşuyla ekleyip kaldırabilirsiniz

Kolay gelsin

Çevrimdışı hekimhan06

• Logo Kullanıcısı Pro
üzeyir bey merhaba f 11 tuşunu biliyorum ben o şekilde kast etmemiştim.ch.faturasında faturanın detayları yani özel kod yetki kodu  fatura arkasındaki detaylarda ödeme tipi olan kısımları üzeri krem renginden kapatılmış bir türlü ne kadar tıklasan çalışmıyor ancak arayüz uyarlama cinsinden yapılıyor ama nasıl yapacağımı bir türlü aklım ermedi ch.faturasının sol üst köşedeki kırmızı noktaya basınca arayüz uyarlama çıkacağını ve burdan ayar yapabileceğimi sandım ama böyle bir seçenek yok acaba nerden yapabilirim

Exterider

• Ziyaretçi
anlağım Kadarıyla kastettiğiniz yerleri kullanmma yetkiniz yok

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
fatura da cari çağrılmış stok çağrılmamışsa etkin olmaz. stok çağrılmış miktar ve tutar belirtilmemişse yine etkin olmaz. yani faturada illa para tutarı olmalı. bide alış faturasında satış elemanı kodu açık değildir.