var olan Stoklara fiyat eklemek

Gönderen Konu: var olan Stoklara fiyat eklemek  (Okunma sayısı 961 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı maviadam

• Logo Kullanıcısı
  • **
« : 14.03.2009, 11:52 »
mrb.

stok kodu adı ve satış1 fiyatı mevcut olan karta yeni fiyatları nasıl eklerim.

Yani eskilerin tamamı silinecek ve yeni fiyatlar eklenecek. bu sekılde bana yardımcı edermisiniz?

AciL BEKLİYORUM

Çevrimdışı eSen

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #1 : 14.03.2009, 13:40 »
BİLDİGİM KARİYLA ESKI FIYAT SABIT OLARAK KALIYOR SEN YENI FİYAT LİSTESİNİ AKTARMAK İSTIYORSAN ARACLAR VERİ AKTARİMİ EXCELLDEN YAPARAK FİYAT LİSTENİ GUNCELLEMIS OLURSUN TABI EXCELLDEN LOGO YA AKTARABILMEN ICIN EXCELLDE TABLO HAZIRLAMAN GEREKMEKTE ..

Çevrimdışı maviadam

• Logo Kullanıcısı
  • **
Ynt: var olan Stoklara fiyat eklemek
« Yanıtla #2 : 16.03.2009, 10:39 »
daha once sablon ıle stok kartlarını ve Fiyatlarını atmıştım. Ama şimdi fiyatlar guncellendiği için yeni fiyat atman gerekıyor bu yuzden bunu nasıl yapabılırım. yanı var olan stok kodlarına benım belırleyeceğim yeni fiyatlar girilecek eskiler silinecek. Yanlız bu sadece belırlı bu yedek parca grubuna yapılacak yani atıyorum sadece benım istediğim stok kartlarına eklemeli.

ACİL yardım ediniz guncel fiyatları giremedim henuz.

Çevrimdışı eSen

• Yeni Kullanıcı
  • *
Ynt: var olan Stoklara fiyat eklemek
« Yanıtla #3 : 17.03.2009, 16:31 »
MERHABA
 VAR OLAN STOK KARTLARINIZIN FIYATLARINI SIZ GUNCELLEYIP YANI SADECE ISTEDIGINIZ STOKLARIN FİYATLARINI DUZENLEYEREK ARACLAR VERİ AKTARİMİ EXCELLDEN YAPARAK GUNCELLEYEBILIRSİNİZ YANLIZ ESKI FIYAT LISTESI SILINMIYOR BENDE UGRASTIM AMA OLMUYOR YENI FIYAT LISTESINI GUNCELLERKEN GUNCELLEME TARIHINİDE EXCELLDE YAZMANIZ GEREKIYOR ORNEGİN 12.03.2009 VE 31.12.2009
TARİH ARALIGINI BELIRLER İSENİZ LOGODA TANIMLI FIYAT DEDİGİNİZDE TARIHLE BERABER FIYAT GOZUKECEKTIR..