KREDİ KARTI FİŞLERİNE MUH .BAĞ.KODUNU NASIL VEREBİLİRİM?

Gönderen Konu: KREDİ KARTI FİŞLERİNE MUH .BAĞ.KODUNU NASIL VEREBİLİRİM?  (Okunma sayısı 1582 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayşegül

• Yeni Kullanıcı
  • *
MERHABA ;LOGO GO ya kredi kartı fişi işliyorum fakat muh.kodunu görmüyor.muhasebe bağlantı kodlarından kredi kartı bloke hesana muh kodunu tanımladım ne  yazıkki yine görmüyor bu  konuda yardımcı olursanız sevinirim logoyu yeni kullanıyorumda :)

7134385

• Ziyaretçi
Merhaba
Bu şekilde muhasebe kodları girseniz muhaseleştirmede bir sorun yaşamasınız

Çevrimdışı xmen

• Logo Kullanıcısı
  • **
mrb. kredi kartı bloke hesabı 102.01.02 değil 108-Diğer Hazır Değerler hesabı olmalıdır.
Ayrıca diğer hesaplar 770 de olabilir arkadaşın yazdığıda olabilir.

Çevrimdışı ayşegül

• Yeni Kullanıcı
  • *
Yardımız için tşk.ben muh.kodunu tanımladım fişi işledikten sonra muh.kodunu göster dediğimde göstermiyor öndeğer olarakda tanımladım ama olmuyorr haliyle muhasebeleştiremiyorum

Çevrimdışı xmen

• Logo Kullanıcısı
  • **
BU KODLARI GİRDİKTEN SONRAKİ İŞLEMLER İÇİN GEÇERLİ OLUR. YALNIZ ÖNDEGERLEME YAPARSAN MUHASEBE KODLARI DAHA ÖNCEKİ İŞLEMLERİN İÇİNDE GEÇERLİ OLUR. İYİ ÇALIŞMALAR

Çevrimdışı ayşegül

• Yeni Kullanıcı
  • *
merhaba biliyormusunuz ben hala muh.kod sıkıntısını çözemedim öndeğer olarak tanımladım  yeni işlediğim fişlerde de kodları göremiyorum   :( 2 aylık kredi kartı fişlerim işlenmeyi belkiyorrr neyi atlıyorum bilmiyorum .

7134385

• Ziyaretçi
Merhaba
Bu şekilde muhasebe kodları girseniz muhaseleştirmede bir sorun yaşamasınız

Merhaba
Banka kartının altında kredi kartı için açılan hesap kartın içerisinde sağ tuş muhasebe kodlarında girmeyi denedinizmi

Çevrimdışı ayşegül

• Yeni Kullanıcı
  • *
selam arkadaşlar muh.kodunu yardımlarınızla tanımladım çok teşekkür ederim.Kredi kartı fişinde 108.li hesabı görebiliyorum  :D  saygılarrrrrrr

Çevrimdışı MANİFESTO

• Yeni Kullanıcı
  • *
Bankanın komisyonları kesip hesaba geçişlerindeki formülü nasıl tanımladınız ? Beceremedik bi türlü :(