logo go dan e-ticaret sitemizi nasıl toplu güncelleriz ?

Gönderen Konu: logo go dan e-ticaret sitemizi nasıl toplu güncelleriz ?  (Okunma sayısı 1892 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iron

• Logo Kullanıcısı
  • **
arkadaşlar bir web adresi açtık ve bu siteye go daki tüm bilgileri (stok tanımları stok fiyatları stok resimleri vs..)girmek istiyoruz, ürünlerimiz oldukca fazla tek tek elle girmek mümkün degil ayrıca fiyatlar sürekli degişiyor , toplu halde sitemizle logo go arasında nasıl bir ag kurarız ?

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
goweb ile sorununuz çözülebilir sanırım. orada siparişte alabiliyosunuz.

Çevrimdışı iron

• Logo Kullanıcısı
  • **
goweb ile sorununuz çözülebilir sanırım. orada siparişte alabiliyosunuz.
tam olrak bilmiyorum ama araştırmamam göre go web Kayıtlı bilgilerin internet erişimi olan herhangi bir bilgisayardan sipariş kaydedebilme, istediğiniz raporları alabilme özelliklerine sahip
bizim istegimiz toplu şekilde ürün güncelleme, biraz araştırdım xml aktarımı ile olabiliyormuş, ama go da oluyormu onu ögrenmek istiyorum , oluyorsa nasıl yapabiliriz ?

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
iyide toplu fiyat güncelleme xml ile zaten yapılabiliyo ki. buradaki amaç logo kurulu bilgisayardaki datayı webde online yayınlamaya imkan veriyor. siz biligisayardaki fiyatı güncelleyince webdeki sitede bilgisayarın logo datasına bakacağı için oda güncellenecek

Çevrimdışı iron

• Logo Kullanıcısı
  • **
iyide toplu fiyat güncelleme xml ile zaten yapılabiliyo ki. buradaki amaç logo kurulu bilgisayardaki datayı webde online yayınlamaya imkan veriyor. siz biligisayardaki fiyatı güncelleyince webdeki sitede bilgisayarın logo datasına bakacağı için oda güncellenecek

orasını ögrendimde, xml ile güncellemek için siteye ek bir modül gerekiyormuş , logo go ya uyumlu modülü nereden bulabilirim ?

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
anladğımı anlatayım yanlış yoldamıyım bilmiyorum

logo yüklü bilgisayarımız var
çalışan bir web sitemiz var
sitemiz online olarak logo yüklü bilgisayarımıza sipariş işliyor
doğrumu?

yoksa her periyodda bilgilieri alıp web sayfasına siz manuel olarak güncellememi yapıysunuz?

Çevrimdışı iron

• Logo Kullanıcısı
  • **
anladğımı anlatayım yanlış yoldamıyım bilmiyorum

sitemiz online olarak logo yüklü bilgisayarımıza sipariş işliyor
doğrumu?

yoksa her periyodda bilgilieri alıp web sayfasına siz manuel olarak güncellememi yapıysunuz?

Buraya kadar dogru

sitemiz online olarak logo yüklü bilgisayarımıza sipariş işlemiyor

2000 çeşide yakın ürünümüz var, bunları manuel olarak siteye ekliyorum ,(ürün Bilgileri ,Resimler,Fiyatlar vs..)
ürünleri manuel olarak degilde logo go xml veri aktarımı ile yapmak istiyorum ,böylelikle hep çok hızlı ürün ekleriz hepde sürekli degişen fiyatlarımız güncel tumuş oluruz diye düşünüyorum

internetten araştırmalarıma göre böyle bir sistem var ama logo go ya uyumlu herhangi bir sistem varmı onu bulamadım

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
logo dışarıya veri aktarır ama sizin sitenin içeriye veri alması önemli sitenin database yapısını ona göre değiştirmeniz gerekebilir ama tavsiyem bilgisayar bağlantılı web sitesi daha uygun olur.

Çevrimdışı iron

• Logo Kullanıcısı
  • **
Teşekkürler

Çevrimdışı PASHA

• Logo Kullanıcısı
  • **
  • Ölüler sanirki diriler hergün helva yiyiii
http://www.olimpus.com.tr/main/eticaret.asp

Çevrimdışı Monsieur®

• LogoDestek Yönetim
  • Logo Uzmanı
logo go dan e-ticaret sitemizi nasıl toplu güncelleriz ?
« Yanıtla #10 : 17.05.2009, 11:05 »
Merhaba,

Bu istedikleriniz yapılabilir, hatta ve hatta bütün sitenizi logo üzerinden yürütebilirsiniz. yani satış fiyatını logo dan değiştirirsniz sitenize yansır, ürün açıklamalarını logoda yazarsınız siteye yansır. ürün resmini logoya eklersiniz sitenizde çıkar bunların hepsinin yapılması, mümkün hatta danışmanı olduğumuz bir firmada bu çözümü sundukta.

Kolay gelsin.

Çevrimdışı iron

• Logo Kullanıcısı
  • **
Merhaba,

Bu istedikleriniz yapılabilir, hatta ve hatta bütün sitenizi logo üzerinden yürütebilirsiniz. yani satış fiyatını logo dan değiştirirsniz sitenize yansır, ürün açıklamalarını logoda yazarsınız siteye yansır. ürün resmini logoya eklersiniz sitenizde çıkar bunların hepsinin yapılması, mümkün hatta danışmanı olduğumuz bir firmada bu çözümü sundukta.

Kolay gelsin.

Bunları nasıl yapabiliriz ?