hareket görmüş stokları nasıl sileriz ?

Gönderen Konu: hareket görmüş stokları nasıl sileriz ?  (Okunma sayısı 1464 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iron

• Logo Kullanıcısı
  • **
Hareket Görmüş Olan Çok Sayıda Stogu Tamamen Silmem Gerekiyor. Ama Silemiyorum.Silmek İstedigimde Hareket Gören Kayıtlar Silinemez Uyarısı Alıyorum.Yapılan Hareketleri Sildigim Zaman Cari Hesap Hareketleri KArışıyor, Cari Hesap Hareketleri Ve Bakiyeleri Karışmadan Hareket Gören Kayıtları Nasıl Sileriz ?

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
Ynt: hareket görmüş stokları nasıl sileriz ?
« Yanıtla #1 : 04.06.2009, 13:48 »
e tamam işte bakiyeler karıştığı için logo onu hareketlerle kilitlemiş. silersen datan zarar görür.

Çevrimdışı Taner YILMAZ

• Logo Kullanıcısı Pro
« Yanıtla #2 : 09.06.2009, 23:59 »
kardeş silemezsin diye bir şey yok sqlden temizlenir ama baglı hareketler ertkilenir o yüzden logo arayüzde izin vermiyor buna
sen eger bilgiliysen bu konuda sqlden yap bu işi yok bilmiyorum diyorsan kartları kullanım dışı yap en güzeli ve saglıklısı bu olur senin için.
silmeye ugraşma devre dışı bırak.
Sonra ah başım dersin problem yok gibi gözükür ama ileride harektlerden oluşan bakiyeler tutumaz bakiye problemin yoksa git sql den temizle.

Çevrimdışı Pufidik

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #3 : 12.06.2009, 11:15 »
isterseniz bir tane stok kartı açın sileceğiniz stokların hareketlerini  bu stoğa aktarın diğer stokları silin
elinizde bir tane stok kalsın
diğer türlü SQL den sakın silmeyin bütün datanız karışır