DEVİR FİŞİ ALIŞ FATURASINA SQL İLE DÖNÜŞÜRMÜ?

Gönderen Konu: DEVİR FİŞİ ALIŞ FATURASINA SQL İLE DÖNÜŞÜRMÜ?  (Okunma sayısı 932 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ALOX

• Logo Kullanıcısı
  • **
slm.arkadaşlar.logo go daki özet maliyet analizi ve fatura içindeki maliyet analizi stokların devir fiyatlarını baz alarak kar zarar oranını hesaplıyor.
ben ise kar-zarar analizini şu anda geçerli olan kullanıcı tanımlı satış fiyatı üzeridnen hesaplamasını istiyorum.inceledeğimi kadarıyla da tanımlı satıiş fiyatına göre kar-zarar analizi logo da yok.bende çözüm olarak devir fişini şayet alış faturası olarak girersem ve daha sonra alış faturasındaki fiyatları logodaki otomatik birim fiyat güncelleme seçeneği ile güncelelrsen logo da kar-zararı ona göre yapar.ama bunun için benim devir fişini alış faturasına dönüştürmem gerekiyor.yani sql de böyle bir ley yapma şmkanımız varmı acaba.
yada bu anlattıklarımın dışında logo da kar-zarar analizi(gerek raporda gerekse faturanın içinde) tanımlı satış fiyatı üzerinden başka şekilde yapılabilirmi acaba.(sql de mesela)
Bu arada sql oluyorsa şayet bu ne kadra sağlıklı olur.bunun için logo ya mı danışmalıyım yoksa..
cevaplrınızı bekliyorum.inş.logo buna başka bir çözüm sunmuştur.
herkese kolay gelsin.iyi çalışmalar.

Çevrimdışı Monsieur®

• LogoDestek Yönetim
  • Logo Uzmanı
DEVİR FİŞİ ALIŞ FATURASINA SQL İLE DÖNÜŞÜRMÜ?
« Yanıtla #1 : 17.05.2009, 10:51 »
Merhaba,

Kar/zarar analizinden bahsediyorsunuz. tutuyorsunuz başka bir şey istiyorsunuz. Kar / Zarar nedir Gerçekleşmiş bilgiler üzerinden oluşan + lar ve - lerdir. bunun başka bir tarifi var mı?
devir fişini fatuaya çevir me şansı yoktur. Yaklaşık aynı tabloları tutuyorar fakat bu işlem olamaz

Kolay gelsin.
« Son Düzenleme: 17.05.2009, 10:54 Gönderen: Monsieur® »

Çevrimdışı ALOX

• Logo Kullanıcısı
  • **
herkese merhaba
kardeş cevap vermş olmaz demiş ama her halde ben sorunu tam olartak anlatamamışım
her neyse
şimdi konu şuydu
devir fişini alış isarileyesi yapmam gerekiyordu kısacası onuda sağ olsun birinin yardımıyla yaptım.ve işimide gördüm.
şuanda devir fişi alım irsaliyesi olarak değişti.
herkese çok teşekkürler.kolay gelsin.

Çevrimdışı erhan2484

• Logo Uzmanı
devir fişini alım irsaliyesine nasıl çevirdiğinizi anlatırmısınız

Çevrimdışı Taner YILMAZ

• Logo Kullanıcısı Pro
Logo ve logocular olmaz der ama mümkünü var zaten halletmişsin.
Ama olmaz diye bir şey yok sql de mantıgı yürüttünmü oluyor işte.