logo go demo kurulum

Gönderen Konu: logo go demo kurulum  (Okunma sayısı 1662 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı metin33

• Yeni Kullanıcı
  • *
logo go demo kurulum
« : 10.08.2009, 23:20 »
herkese merhaba, logo go nun daha önceden elimde olan YTL li olan demosunu bilgisayarıma kurdum, işletim sistemi servic pack-3 lü xp normal bir şekilde sorunsuz çalıştı. Bugün logonun kendi siitesinden xp için olan 254 mb. boyutundaki demoyu download ettim kurdum, kurarken bazı uyarılar geldi fakat kurulum sonunda kendiliğinden proğram çalıştı, yönetim bölümünden yeni firma tanımladım kaydettin sonra ticari sisteme girmiyor, hiç açılmıyor, tekrar yönetim bölümüne girmek istiyorum onada girmiyor, programı silip tekrar kurdum tekrar aynı hatayı yapıyor. Neden acaba, yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
Ynt: logo go demo kurulum
« Yanıtla #1 : 11.08.2009, 09:37 »
demo kendi oluşturduğu lododemodb databaseini silin kendiniz elle bi database ouşturun. lgconfig dosyasından oluşturduğunuz database yazıp firma oluşturun. sorun kalmayacaktır.

Çevrimdışı metin33

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 13.08.2009, 18:40 »
sorunumla ilgili cevap veren arkadaşıma teşekkür ediyorum, sorun halloldu, teşekkürde biraz geciktiğim için cevap veren arkadaştan özür dilerim, tekrar teşekkürler sağolun

Çevrimdışı metin33

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #3 : 13.08.2009, 19:14 »
iyi akşamlar diliyorum, tekrar bir sorum olacak, sağ olsun arkadaşın dediği şekilde proğrama girip çalıştırıyorum, fakat logo klasöründeki kconfig dosyasına girmek istediğimde DBconfig.ini bulunamadı hata mesajı geliyor, bunu nasıl düzeltebilirim, yardımınız için şimdiden teşekkürler

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
« Yanıtla #4 : 13.08.2009, 19:58 »
lks2 demo varsa onun içinde alabilirsiniz. ama unutmayıun içerisine girip LKSDB yazan yeri GODB yad afarklı bi isim yapın.

Çevrimdışı metin33

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #5 : 16.08.2009, 01:35 »
mehmet bey cevap için teşekkürler, fakat bilgisayarda lks2 demo kurmadım. logo go kurduktan sonra onun klasörü içindeki kconfig dosyası açılmıyor, lks2 demoyu yi hiç kurmadan bu proplemi çözemezmiyim, şayet kurmak zorunlu ise lks2 yi kurduktan sonraki işlemi biraz daha detaylı açıklayabilirmisiniz.ilginize şimdiden teşekkürler

Çevrimdışı netcom021

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
« Yanıtla #6 : 16.08.2009, 01:42 »
Merhaba,
Bence Logo kconfig i unutturmak için o dosyayı vermiyordur. Çünkü bunun karşılığı olan şeyler vardır. Örneğin sql 2005 te management studio ile sadece bir vt yi boş olarak  oluşturduktan sonra lgconfig te tanımlanmışsa logo nun devam etmesi için yetiyor.
   Aynı şekilde msde 2000 kurulu bir makinada vtyonet e girip bir boş bir vt oluşturmak yetiyor.

Gosys yi ilk kurmada zaten kendisi herşeyi oluşturuyor.

İyi çalışmalar.

(KY)