Otomatik Muhasebe Kodları Hakkında Acil Yardım

Gönderen Konu: Otomatik Muhasebe Kodları Hakkında Acil Yardım  (Okunma sayısı 1921 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gitarist27

• Logo Kullanıcısı
  • **
  • Eğer,Çünkü,Rağmen
Arkadaşlar muhasebe kodlarının otomatik gelmesini istedim. Diğer işlemler çalışma bilgileri bölümünde Otomatik muhasebeleştirme yapılsın işaretledim. Boş muhasebe kondları karttan okunacak bölümünüde işaretledim. Sonra öndeğerlemede yaptım ama bir türlü muhasebeleştirme otomatik olmuyor. Mesela fatura ekleyip kaydet dediğimde muhasebeleştirmede bağlantı kodları hatası veriyor. Sağ tıklayıp muhasebe kodları dediğimde boş görüyorum. Lütfen acil destek bekliyorum işin içinden çıkamadım. Nasıl yapacam? ???

Çevrimdışı Yedikule23

• Logo Kullanıcısı
  • **
Ynt: Otomatik Muhasebe Kodları Hakkında Acil Yardım
« Yanıtla #1 : 19.10.2009, 10:27 »
aynı şekilde öndeğerleme yaparken boş olanları bağlantı kodlarından da oku diyormusun ?muhasebe kodlarına baktın mı faturanın hangileri eksik diye?

Çevrimdışı gitarist27

• Logo Kullanıcısı
  • **
  • Eğer,Çünkü,Rağmen
« Yanıtla #2 : 19.10.2009, 12:40 »
Evet aynı şekilde karttan oku diyorum. Elle girmiş olduğum stoklardaki muhasebe kodu dışında cari kartları ve kdv muhasebe bağlantı kodları boş görünüyor. Çıldırmak üzereyim ?

Çevrimdışı gitarist27

• Logo Kullanıcısı
  • **
  • Eğer,Çünkü,Rağmen
« Yanıtla #3 : 19.10.2009, 17:31 »
Bu arada version 1.80. Yokmu yardım eden arkadaşlar acaba versiyondan kaynaklanıyor olabilirmi ?

Çevrimdışı gitarist27

• Logo Kullanıcısı
  • **
  • Eğer,Çünkü,Rağmen
« Yanıtla #4 : 21.10.2009, 10:20 »
Ya arkadaşlar bu konuda bana yardım edecek kimse yok mu. Versiyon 1.89 a yükselttim yine olmadı. Ben bi yerden yanlışmı yapıyorum diye düşünüyorum. Bana biri bu otomatik muhasebe kodlarının gelme işleminin yapılması adım adım anlatabilirmi. Bir türlü işin içinden çıkamadım. Lütfen acil destek bekliyorum sizden :(

Çevrimdışı zxcvbnmöç

• Logo Uzman Kullanıcı
« Yanıtla #5 : 21.10.2009, 17:35 »
MUHASEBELESTIRME / MUHASEBE BAGLANTI KODLARINDAN CARILER VE STOKLAR ICIN MUHASEBE TANIMLARI YAP.
DAHA SONRA PRG SOL UST KOSEDE DOSYA/ ON DEGERLEMEYI CALISTIR .OLACAKTIR

Çevrimdışı gitarist27

• Logo Kullanıcısı
  • **
  • Eğer,Çünkü,Rağmen
« Yanıtla #6 : 22.10.2009, 10:08 »
Hocam tşkler ama Otomatik muhasebe kodları deyince ben şunu algıladım aslında. Yani ben cariyi atıyorum 120.01.001 koduyla oluşturdugumda o bana otomatik bide hesap planı açar şeklinde düşündüm. Böyle bişey yapıyormu yoksa ben boş yeremi uğraşıyorum arkadaşlar.

Çevrimdışı Yedikule23

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #7 : 26.10.2009, 09:33 »
Carinni muh hesabını cari hesap kartı içinden okuyor onlarklar tanımlı mı kdv yi ise muhasebe bağlantı kodlarından girmelisin
ve öndeğerleme yaparken.önce kartlardan oku sonra bağlantı kodlarında oku diyerek öndeğerleme yap düzelecektir.

Çevrimdışı gitarist27

• Logo Kullanıcısı
  • **
  • Eğer,Çünkü,Rağmen
« Yanıtla #8 : 30.10.2009, 10:08 »
Teşekkürler arkadaşlar sorunu halletim

Çevrimdışı metecan22

• Logo Kullanıcısı Pro
« Yanıtla #9 : 20.02.2012, 21:52 »
Teşekkürler arkadaşlar sorunu halletim

cevabı bizlede paylaşırsan süper olur :)