günlük net karı görmek

Gönderen Konu: günlük net karı görmek  (Okunma sayısı 1140 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı recer

• Logo Kullanıcısı
  • **
günlük net karı görmek
« : 31.10.2009, 23:45 »
merhabalar
   go da diyelimki perakende bir satış yaptık.yapılan satışdan 50 tl kar yapdık.aynı gün içinde 10 tl yemek masrafı yapdık.ben gün sonun da karımı 40 tl olarak nasıl görürüm.böyle bir seçeneğim varmı.özet malliyet analizinden sadece yapılan satışdan elde edilen karı görebiliyoruz.benim istediğim işletmedeki giderleride toplam kardan düşmesi.şimdiden teşekkürler.

Çevrimdışı yakupyilmaz

• Yeni Kullanıcı
  • *
Ynt: günlük net karı görmek
« Yanıtla #1 : 01.11.2009, 00:22 »
Günlük giderlerinizi alınan hizmet faturalarından alınanan hizmetleride maliyetleri etkileyecek şekilde yapılandırdınızmı günlük masraflarınız satışlara maliyet olarak yansıtırsanız günlük net karınızı görebilirsiniz.

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
« Yanıtla #2 : 01.11.2009, 16:08 »
kazancı hesaplama şeklinize göre logoda rapor oluşturabilirsiniz. pratik tablo tanımlarından faailyetten gelen kazancı görebilrisiniz. arkadaşında bahsettiği gibi yapılan masrafları alımlara yansıtırsanız kazanç daha doğru çıkar. yoksa faaliyet kazancı - yapılan masraflar şeklinde formüle etmeniz gerekir.

Çevrimdışı recer

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #3 : 01.11.2009, 20:50 »
teşekkürlerde bunları nerden nasıl yaparız onuda yazarsanız çok makbule geçer.

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
« Yanıtla #4 : 02.11.2009, 10:29 »
nerden kısmını çözdükten sonra nasıl kısmını halledebilriiz :) söylediklerimizin yazdıklarımızın bi anlam kazanabilmesi için sizin hangi seviyede olduğunuza göre yazabilirim. yaptığınız bi çalışma varsa gönderin düzetlmeleri yapalım.

Çevrimdışı recer

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #5 : 02.11.2009, 11:19 »
arkadaşım ilgne teşekkürler ben go shop kullanıyorum.patron diyorki benim günlük karımı masraflarım giderlerim çıkdıktan sonra bana net olarak ver.bende merak ediyorum bu programın bana net karımı göster diye bi raporu varmı.yoksa bunu başka bir yolla sizin dediğiniz gibi formülemi yapmak gerekiyor.eğer öyleyse bana örnek verirseniz sevinirimsaolun.

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
« Yanıtla #6 : 02.11.2009, 12:59 »
stok kartlarınızı doğru maliyet yöntemlerine göre satıyorsanız ayrıntılı maliyet analizinden tarih vererek satış kazançlarını görebilirsiniz. pratik tablo raporlarından da günlük satış kazancını görebilirsiniz. son olarakta gün içinde yaptığınız masraflar için açtığınız cari hesabın raporuna bakınca ekle topla çıkar yaparak sonuç alınabilir. ama menüde diğer işlemlerde faailyet raporu var ona bi göz atın isterseniz.