EXCEL VERİ AKTARIMI (İÇERİ)

Gönderen Konu: EXCEL VERİ AKTARIMI (İÇERİ)  (Okunma sayısı 2694 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mahmutbeyli

• Logo Kullanıcısı
  • **
« : 30.11.2009, 18:35 »
Malzemeler ekranında (Go-1.89) F12 ile Excel dosyasına malzemeleri aktarım yapıyorum...
 Yapmak istediğim,aynı sayfaya ilaveler veya düzeltmeler yapıp tekrar içeri almak..
bu konuda örnek dosya ile yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

*ilgi topik ve logonu sitesindede incelemer yaptım maalesef başarılı olamadım.
bir ürünü SK-(Sabit Kıymet olarak) tanıdı silemedim...

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
Ynt: EXCEL VERİ AKTARIMI (İÇERİ)
« Yanıtla #1 : 01.12.2009, 07:51 »
malzeme kartlarında yapacağınız değişiklikler kısıtlıdır. yani kodunu ürün adını filan değşiebilirsiniz. yada ürün tipini. tam olarak ne yapmak istiyosunuz?

Çevrimdışı mahmutbeyli

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #2 : 01.12.2009, 11:39 »
malzeme kartlarında yapacağınız değişiklikler kısıtlıdır. yani kodunu ürün adını filan değşiebilirsiniz. yada ürün tipini. tam olarak ne yapmak istiyosunuz?
Sayın Memorphin ilk önce ilginiz için teşekkür ederim...
Yapmak istediğim malzemeleri excele atıp  takdir edersinizki excelde çalışmak daha kolay gerek değişklikler
 yapıp örneğin kod değişkliği veya ilave malzeleri eklemek ve bunları düzenlemelr yapıp tekrar içeri almak istiyorum...
aynı yöntemi malzeme satışfiyatları ve malzemesatınalma fiyatlarına da uygulamak...

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
« Yanıtla #3 : 01.12.2009, 19:18 »
bunları stok kartlarını açmadan önce yapmanız daha kolay olurdu. birde malzeme oluşturma sihirbazı daha pratik olabilir.

Çevrimdışı mahmutbeyli

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #4 : 02.12.2009, 22:32 »
bunları stok kartlarını açmadan önce yapmanız daha kolay olurdu. birde malzeme oluşturma sihirbazı daha pratik olabilir.
sayın memorpin zaten stok kartlarına girişleri daha pratik hale getirmek için bunu yapmak istiyorum sstok kartlarını oluşturmsam bir bu çalışmayıı yapsam daha sonra gene buna ihitiyacım olacaktı o zamanda aynı cevapla karşılacaktım...
böyle bir şeyin mümkün olamayacağını söylemek istiyorsunuz...sizden ricam örnek bir excel dosyası...selamlar

Çevrimdışı Yedikule23

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #5 : 04.12.2009, 13:07 »
logonun sitesinde teknik destek bölümünde veri aktarımı ile bir döküman bulunmakta.onu indirip incelerseniz yardımcı olacaktır size

Çevrimdışı mahmutbeyli

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #6 : 04.12.2009, 15:20 »
Malzemeler ekranında (Go-1.89) F12 ile Excel dosyasına malzemeleri aktarım yapıyorum...
 Yapmak istediğim,aynı sayfaya ilaveler veya düzeltmeler yapıp tekrar içeri almak..
bu konuda örnek dosya ile yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

*ilgi topik ve logonu sitesindede incelemer yaptım maalesef başarılı olamadım.
bir ürünü SK-(Sabit Kıymet olarak) tanıdı silemedim...