Müşavir set Bordro da serializasyon hatası

Gönderen Konu: Müşavir set Bordro da serializasyon hatası  (Okunma sayısı 984 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sair

• Logo Kullanıcısı
  • **
Cumartesi günü 3.80 versiyon Müşavir seti 3.82.02 versiyona güncelledim. Ancak işletmede ki defter dökümleri inanılmaz yavaş olduğu için geri 3.80 versiyonu tekrar yükledim.. Bu işlemden sonra bordro serializasyon hatası verdi.. işletme ve ticari sitem çalışıyor ancak bordro çalışmıyor.. Bu serializasyon hatasının bir çaresi var mıydı ? Sanırım bir yerlerde okumuştum.. Ama unuttum...

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
Ynt: Müşavir set Bordro da serializasyon hatası
« Yanıtla #1 : 17.11.2008, 16:52 »
şifreden çıkmış. tekrar şifre almalısınız.

Çevrimdışı sair

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #2 : 18.11.2008, 09:45 »
öyle yapmak zorunda kaldım :( çok kötü ya...

Çevrimdışı ucon

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #3 : 03.01.2010, 14:26 »
Alınterinde de böyle bir hata veriyor sistemi geri yükleyince düzeliyor fakat bir gün sonra yine serializasyon hatası veriyor, bunun şifreyle ilgili yok gibi önceki günde çalışıyor bir sonraki günde serialiasyon hatası bunun Alınteri içerisinde sanki birisi gün kontrolü yaptırmış gibi görünüyor Acaba PROGRAMIN İÇERSİNDE TARİH KISITLAMASI YAPILIP BİRİLERİ PARA KAZANSIN DİYE YAPILMIŞ OLMASIN

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
« Yanıtla #4 : 04.01.2010, 21:08 »
logoyu diğer yazılımlarla karıştırmayın. logonun hiç bi ürünü tarhi kısıtlı değildir. sisteminizde virüs vardır. siz virüssüz haline geri yüklüyosunuz sistemi. tekrar bulaşıyo tekrar şifreden çıkıyo. logo iki şartta şifreden çıkar 1. virüs 2. format