sistem ayarlarında yapılan degişiklerden dolayı tekrar kullanıcı girişi yapmanız

Gönderen Konu: sistem ayarlarında yapılan degişiklerden dolayı tekrar kullanıcı girişi yapmanız  (Okunma sayısı 2040 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iron

• Logo Kullanıcısı
  • **
Merhaba
go sys de yeni kullanıcı ekledim ve kullanıcının yetkilerini ayarladım
yeni kullanıcı  ile giriş yaptıgımızda sorun yok ama yönetici olarak programa giriş yaptıgımızda her işlem yaparken 

'''sistem ayarlarında yapılan degişiklerden dolayı tekrar kullanıcı girişi yapmanız gerekmektedir''

uyarısını alıyorum bu konuda bilgisi olan var mı acaba ???

Çevrimdışı hasen

• Logo Kullanıcısı
  • **
benim de başıma geldi. arkadaşlar kullanıcıyı kaldırıp yeniden tanımlamamı söylediler, ben kurtuldum o uyarıdan. veya sql de aşağıdaki komutu çalıştırısan da sorun çözülüyormuş.

yasak L_CAPIUSER SET FORCERELOGIN=’0’

Çevrimdışı iron

• Logo Kullanıcısı
  • **
benim de başıma geldi. arkadaşlar kullanıcıyı kaldırıp yeniden tanımlamamı söylediler, ben kurtuldum o uyarıdan. veya sql de aşağıdaki komutu çalıştırısan da sorun çözülüyormuş.

yasak L_CAPIUSER SET FORCERELOGIN=’0’

kullanıcyı kaldırp yeniden tanıımlamama ragmn aynı uyarıyı alıyorum
koutu çalıştırdıgımdada buuyarıyı aıyorum

Yürütmede hata:
Line 1: Incorrect syntax near '’'.

Çevrimdışı hasen

• Logo Kullanıcısı
  • **
ben komut çalıştırmadan, kullanıcıyı kaldırıp yeniden kurarak halletmiştim. o hata ile ilgili maalesef bir bilgiye sahip değilim.

Çevrimdışı iron

• Logo Kullanıcısı
  • **

Çevrimdışı cinarbil

• Yeni Kullanıcı
  • *
yasak L_CAPIUSER SET FORCERELOGIN=’0’ bu komutta hata verir.

yasak L_CAPIUSER SET FORCERELOGIN=0  olarak kullanırsanız kaç kullanıcınız tanımlı ise X Satır etkilendi mesajı alırsınız.

Çevrimdışı karaca76

• Yeni Kullanıcı
  • *
arkadaşlar yasak yazan yere yasak yazdınızmı hata düzeliyor :-*

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
Sitemizde UP DATE kullanıcmı yasaklı oldugu icin hata alıyorsunuz ,yasak yerine UP DATE yazın boşluk bırakmadan .