Çoklu kullanıcıda internet üzerinden kullanıcı bağlanbilirmi

Gönderen Konu: Çoklu kullanıcıda internet üzerinden kullanıcı bağlanbilirmi  (Okunma sayısı 929 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cevizci37

• Yeni Kullanıcı
  • *
merhabalar
3 kullanıcılı go kullanıyoruz, mesala kullanıcının birisi internet üzerinden kullanabilirmi programı. yani uzaktan kullancı olarak bağlanabilirmi..
ilginize teşekkür ederim.

Çevrimdışı Murat_GUL

• Logo Kullanıcısı
  • **
uzak masaüstü bağlantısı ile kullanabilir. biz o şekilde kullanıyoruz 10 kullanıcı merkezde 2 kullanıcı şubeden bağlanıyor

Çevrimdışı Navigator- Hbv Software

• Logo Uzmanı
Uzaktan Logo programlarını çalıştırabilmeniz için ;

1 adet Windows server işletim sistemine sahip PC
Uzaktan baağlanacak kullanıcı sayısı kadar TS lisansına sahip olmanız gerekiyor.

İnternet bağlantınızda varsa  çok kolay bir şekilde uzaktan kullanabilirsiniz

Çevrimdışı cevizci37

• Yeni Kullanıcı
  • *
peki bizde 3kullancılı logomuz var ve  merkezimizde iki kullnıcı var yani iki tane laptop.. kullanıcının birisi bayi turuna çıktığı zaman turkcell wın modem ile merkezde bağlandığı gibi bağlanabilirmi. laptoplarımızdada windows 7kurulu

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
uzak masaüstü için düşük bir bağlantı hızı bile yeterlidir. logodaki kullanıcı sayınız yeterliyse evet bağlanabilir.

Çevrimdışı cevizci37

• Yeni Kullanıcı
  • *
üstad nasıl yapabileceğime dair yardım edebilirmisin.

Çevrimdışı cevizci37

• Yeni Kullanıcı
  • *
usta buldum çözümü logein hamaci diye bi program var kuruyosun kurduğun bilgisayarlar arasnda internet üzeridenyerel ağ oluşturuyor. çok manyak biprogram şubesi olanlara birebir yani. hadi kolay gelsin.