Taksitli Satış raporunda kalan taksitler

Gönderen Konu: Taksitli Satış raporunda kalan taksitler  (Okunma sayısı 1420 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ersoyk

• Yeni Kullanıcı
  • *
Taksitli Satış raporunda kalan taksitler
« : 10.12.2009, 15:51 »
Merhaba,

Goda bulunan taksit raporunda, rapor sonunda kalan taksitleri alabiliyorum fakat sonunda kalan alacağımın toplamını alamıyorum. Cari hesap ekstresindeki gibi görebilmek çin acaba tasarıma ekleyebileceğim bir kod varmıdır.  Şimdiden teşekkür ederim..

Ersoy KARATAŞ

Çevrimdışı yakinhali

• Yeni Kullanıcı
  • *
Ynt: Taksitli Satış raporunda kalan taksitler
« Yanıtla #1 : 17.12.2009, 09:03 »
taksitli satış modülü logo nun en geri kalan modülü dür. Ne kalan taksiti sıradan bir vega gibi yazdırabilirsin nede toplamını görebilirsin.

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
« Yanıtla #2 : 17.12.2009, 09:13 »
taksitli satış modülü logo nun en geri kalan modülü dür. Ne kalan taksiti sıradan bir vega gibi yazdırabilirsin nede toplamını görebilirsin.

niye göremesin? niye alamasın? rapor tasarımı diye bişi var. toplam alanları eklenip kalan taksit tutarlnı toplanabilir

Çevrimdışı mart01

• Logo Kullanıcısı Pro
  • alisamimart@hotmail.com
« Yanıtla #3 : 17.12.2009, 09:45 »
kardeşim . bizler yapamadık bu işi bi türlü bir rapor örneği yayınlada faydalanalım bu bilginden

Çevrimdışı yakinhali

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #4 : 09.01.2010, 23:31 »
Rapor lar ile yapılabilir. Mesel o değil. Bizim istediğimiz taksitleri takip ettiğimiz pencerede yazıcı işareti var bu işaret yıllardır pasif çalışmıyor. Logo ya bunu elli kere söyledim demek ki çok zor bişey yapmadılar. Vega da bile mevcut bu özellik ama tiger gibi 5-6 milyarlık mal da bile yok malesef.

Çevrimdışı Navigator- Hbv Software

• Logo Uzmanı
« Yanıtla #5 : 10.01.2010, 00:31 »
Taksit hareketlerini cari extre gibi sadece taksit hareketleri raporunda görebilirsiniz. Malesef yazdır pasif durumda. Bende tüm müşterilerimde taksit hareketleri raporundan makbuz yadırıyorum. Hatta bir ara  taksit hareketleri için makbuz yazacak arayüz yazmayı düşündüm.  :)