Satış Faturası Ekranına Üretici Kodu Kolonu Nasıl Ekleyebiliriz ?

Gönderen Konu: Satış Faturası Ekranına Üretici Kodu Kolonu Nasıl Ekleyebiliriz ?  (Okunma sayısı 1567 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iron

• Logo Kullanıcısı
  • **
Satış Faturası Ekranına Üretici Kodu Kolonu Nasıl Ekleyebiliriz ?

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
giriş ekranına eklenmez fatura tasarımına eklenebilir. fatura girişinde sağ tık üretici kodu girişi ile girebiliyosunuz

Çevrimdışı iron

• Logo Kullanıcısı
  • **
giriş ekranına eklenmez fatura tasarımına eklenebilir. fatura girişinde sağ tık üretici kodu girişi ile girebiliyosunuz

Fatura Tasarımı için Degil, Satış Fatura Ekranında F11 İle Kolon Ekleyip Çıkardıgımız Bölüme Eklemek İstiyorum,

Çevrimdışı yakupyilmaz

• Yeni Kullanıcı
  • *
Ne yazıkkı o alana öyle bir kolon koyamazsınız. Standart kolonlardan başka ilave yapma imkanı yok.

Çevrimdışı Navigator- Hbv Software

• Logo Uzmanı
Go setinde bu mümklün değil. Tiger kullanıcılarına object designer ile eklenebiliyor.

Çevrimdışı gng.ayh

• Yeni Kullanıcı
  • *
tiger 2 de Satış Faturası Ekranına genel açıkllama kolonu nasıl eklenir f11 kolon ayarlarında yok

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
genel açıklama faturanın yanındaki detay tabında var

Çevrimdışı gng.ayh

• Yeni Kullanıcı
  • *
dediğiniz gibi fatura içine giripde görebiliyoruz. menüden satış dağıtım / hareketler / satış faturaları dediğimzde ekrana gelen listede kolon olarak ayarlanabili mi

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
object designer ile yapılır da elde edecğiniz fayda maliyetine değerse sorun olmaz

Çevrimdışı greennek

• Yeni Kullanıcı
  • *
dediğiniz gibi fatura içine giripde görebiliyoruz. menüden satış dağıtım / hareketler / satış faturaları dediğimzde ekrana gelen listede kolon olarak ayarlanabili mi

Faturanın içinde birden çok malzeme varsa eğer hangi satırdaki malzemenin üretici kodunu ekranda ayrı bir kolonda görmek istiyorsunuz ?Böyle düşünürsek pek mantıklı gelmiyor.Eğer tabi siz fatura penceresinde ayrı bir kolon mu istiyorsunuz?Faturanın içinde satırlarda mı?