HESAP PLANINDAKİ HESABI MİZANLARDA GÖREMİYORUM ACİL DESTEK...

Gönderen Konu: HESAP PLANINDAKİ HESABI MİZANLARDA GÖREMİYORUM ACİL DESTEK...  (Okunma sayısı 1219 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eraykaraduman

• Yeni Kullanıcı
  • *
Merhaba arkadaşlar

ben yeni bir logo go kullanıcısıyım.bu proğramı kullanmaya başlayalı 2 ay oldu. hesap planına yeni eklediğim hesapları mizanlarda göremiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürler...

Çevrimdışı ayasa25

• Yeni Kullanıcı
  • *
YENİ EKLENEN CARİLERİN  MUHASEBE   KODLARI  İLGİLİ HESAPLARLA BAĞLANMAMIŞTIR VE MUHASEBELEŞTİR ME  YAPMADAN  COĞUNLUKLA GÖZÜKMEYEBİLİR.

BUNLARIN YAPILMASI  LAZIM  KOLAY GELSİN

Çevrimdışı eraykaraduman

• Yeni Kullanıcı
  • *
ilginiz için teşekkürler
ancak benim bahsettiğim konu cari kartla alakalı değil hesap planı ile alakalı

muhasebe modulünde hesap planında görünen hesap, mizan almak istediğimde görünmüyor.

yeni açmış olduğum hesaplar görünmüyor. önceden açılmış daha doğrusu excell ile aktarılmış hesaplar görünüyor.

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
mizanda tarih ve hesap seviyesi ve diğer filtreleri kontrol ettiniz mi?

Çevrimdışı eraykaraduman

• Yeni Kullanıcı
  • *
kontrol ettim.

ayrıca hesap listesi şeklinde almaya çalıştığım zaman da mizanda görünmüyor. yani bütün kısıtlamaları açtığım halde. (tarih ayırmıyorum, hesap kodu yazmıyorum, hepsi listenecek seçiyorum, bakiyeli bakiyesiz hareket görmemişleri bile listele diyorum) ancak listemde 320 nin altında 1000 tane hesap varsa 990 tanesi görünüyor 320-01-991 992 993 994 995 ... görünmüyor.

ilk aktardığım hesaplar görünüyor sadece.

Çevrimdışı Yeni-Kan

• Yeni Kullanıcı
  • *
  • Ne mesajı.. Hayat anlayana bir mesaj zaten.
kontrol ettim.

ayrıca hesap listesi şeklinde almaya çalıştığım zaman da mizanda görünmüyor. yani bütün kısıtlamaları açtığım halde. (tarih ayırmıyorum, hesap kodu yazmıyorum, hepsi listenecek seçiyorum, bakiyeli bakiyesiz hareket görmemişleri bile listele diyorum) ancak listemde 320 nin altında 1000 tane hesap varsa 990 tanesi görünüyor 320-01-991 992 993 994 995 ... görünmüyor.

ilk aktardığım hesaplar görünüyor sadece.

Selam

Eğer 320-01-991 bu şekilde açtıysan görünmez zaten. 320.01.991 şeklinde noktalı açılması lazımdır.

İyi çalışmalar.