bununla ilgili bilgiyi ilk mesajimda aktarmistim. bu tablo normalde bos. yani stokta kac kalem olursa olsun, bu tablo standartta bos. eger ki, malzeme uzerine sag tiklar, ambar parametrelerini acar, hicbir islem yapmadan kaydet ile kapatirsan, bu tabloya sadece o stok karti icin (kac ambar varsa o miktarda) bilgi giriyor. ve ac-kaydet yontemiyle bu tabloya girdisini sagladigin stoklarda uyari mevzuunda hicbir problem yok.
ancak sorunda burda basliyor zaten. tum stoklar yeniden girildigi halde bu tablo neden bos? normalde bos mu olmasi gerekiyor? madem bu tabloya girmesi lazim stok ayarlarinin, o vakit calisma bilgilerindeki uyari sistemi ne ise yariyor? ve uyari bu tablosuz olmayacaksa, neden yeni acilan stok kartlarinin girdisi, ambar parametrelerine girip cikmadan bu tabloda otomatik olarak olusmuyor?
ve mumkunse, elinizin altinda go varsa bu islemi kendi sisteminizde denemeniz mumkun mu? calisma bilgilerinden stokta siparis icin gerekli uyari sistemlerini aktiklestirin. ve satis siparisinde stoktakinden daha fazlasina siparis olusturmayi deneyin. bakin bakalim, kullandiginiz go uyari verecek mi? cunku ben lks'de de denedim bunu. lks'de ayni durumda, problemli....