logo bu işlemleri yapmaz dediler!!!

Gönderen Konu: logo bu işlemleri yapmaz dediler!!!  (Okunma sayısı 1243 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı recer

• Logo Kullanıcısı
  • **
logo bu işlemleri yapmaz dediler!!!
« : 10.03.2010, 22:43 »
10 ayrı şubesi olan ve tek merkezden yönetilen bi şirket şu soruyu soruyor.şirketin faliyet alanı gübre ve kömür üzerine. işletme sahibi diyorki ben merkezden sipariş aldım ve sipariş fişini müşteriye verrdim.müşteri siparişini;
       1:daha sonraki bir günde merkez depodan alabilir.
       2:siparişinin bi kısmını satış anında bi kısmınıda daha sonra farklı bi şubeden alabilir.
       3:herhangi bir şubeden alınan siparişi müşteri başka bir şubeden alabilir.
       4:sipariş alınmış ve müşteri ödemesini yapmış ürünü daha sonra alacak ben ambar durumu aldığımda siparişlerimi ayırabilrimiyim.yani net stoğumdan siparişleri çıkarmı.
       5:siparişi alınmış müşteri herhangi bir günde siparişin yarısını alıp siparişin yarı ödemesimi yaptı diyelim geri kalan yarısını sipariş olarak kalırmı?

bütün bunları logo go proda yapabilirmiyiz.eğer bu konuların nasıl olacağı konusunda bilgisi olan arkadaşardan lütfen yardıım bekliyoruz.logo için kendi açımızdan prestij meselesi olacak.rakip firmalar bu işi yapıyormuş.

Çevrimdışı deneyim

• Logo Kullanıcısı
  • **
Ynt: logo bu işlemleri yapmaz dediler!!!
« Yanıtla #1 : 12.03.2010, 00:45 »
kardeşim çok güzel sıralamışssın,
bu sıralamalar aynen uygulanıyor,
vede bu işlem burda yazmaktansa uzmanından destek almanı öneririm,

ben bu uygulamanı aynen inşaat ve boya malzemesi satan firmada yaptım,

Çevrimdışı furkanhdurmus

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 12.03.2010, 10:28 »
Bu yazdıklarınız Go'da çoçuk oyuncağı diyebileceğimiz istekler.

Sizi uçurur bu program,biz online olarak birden fazla şubede kullanıyoruz.

Çevrimdışı Taner YILMAZ

• Logo Kullanıcısı Pro
« Yanıtla #3 : 12.03.2010, 23:58 »
Arkadaşım bu sıraladıklarını Logo go Pro yapmaz.
Ama istediklerini logo programı yapar.
İstediklerinin tümü 1 fazlasıyla var. Benzer bir uygulamayı bir müşterimde çalıştırıyorum.
Hemen hemen aynı şeyler sektör farklı.

Ama tabiki logonun bir farkı olsun artık rakiplerinden demiyecegim logo ya Link güneş ve sap harici rakip tanımıyorum.

Logo profesyonelce düşünülmüş ve geliştirilen bir program. Benim işim bu inan ben yetişemiyorum gelişmelere.

Görüşmek istersen mesaj atarsın.

Çevrimdışı recer

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #4 : 13.03.2010, 21:46 »
ilgine teşekkürler taner bey.
  bu söylediklerimi logo go pro yapmaz ama logo yapar dediniz.logonun hangi sürümü yapar.bu aralar tam şekillenmek üzereyiz.logo go pro yu tercih etmemizin sebebi içerisinde muhasebe mödülünün olmasından dolayıdır.yardımcı olursanız seviniriz.

Çevrimdışı EFA

• Yeni Kullanıcı
  • *
  • --- New Generation Solutions ---
« Yanıtla #5 : 16.03.2010, 12:06 »
Taner Bey Herşeyi çözen Logo, Alınan bir siparişte 10 tane ürün var. Siparişi satışa çekerken stoktakilerini dikkate alarak satışa çekermi? Sadece öneri, sevkedilebilir ve sevkedimez dışında Finans Onay, Muhasebe Onay, Sevk Onay ve Sevk edilebilir gibi durumlar belirleyip bir onayın diğer bir onayı tetiklemesi sağlanabilirmi? Diyeceksin ki bunlar güneş sisteminde bunlar sap de olur. Ben başka bir programda bu özellikleri gördüm. Semaletle kalın.

Çevrimdışı Taner YILMAZ

• Logo Kullanıcısı Pro
« Yanıtla #6 : 17.03.2010, 02:25 »
Tabiki logoda bu özellikler var zaten program yapanlar Logo dan örnek alırlar.
Sizde selametle kalın.