Adet Bazında Satılan Malzemelerin Kğ Toplamlarının Faturada Gözükmesi

Gönderen Konu: Adet Bazında Satılan Malzemelerin Kğ Toplamlarının Faturada Gözükmesi  (Okunma sayısı 1244 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Charminq

• Yeni Kullanıcı
  • *
Merhabalar,
Ürettiğimiz malzemelerin ağırlıkları sabit ve satış birimi olarak adet bazında. Benim istediğim faturada malzemelerin toplam ağırlıklarınında gözükmesi. Sevkiyatta araça ne kadar malzeme koyabileceğimizi görebilmek için. Umarım Go versiyonunda böyle bir uygulama vardır. Şimdiden teşekürler

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
bikaç yol var stok kartlarına tanımlı alan ekleyip kilogram değerlerini yazabilrisiniz yazdıkan sonra da fatura tasarımınıza girip tanımlı alanları ekleyip alttan toplamını aldırmanız lazım böylece kaç kg olduğunu bulablilirsiniz

Çevrimdışı Charminq

• Yeni Kullanıcı
  • *
Tanımlı alan olarak (Özel,Yetki,Grup yada Üretici kodlarından) bahsediyorsunuz değil mi ? Yalnız her ürünün ağırlığının görünmesini istemiyorum. Çünkü faturada onun için yer yok. Sadece altta ağırlık bakiyesini vermesi yeterli olur.

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
alan olsun ki toplamı olsn alanı ekleyip rengini beyaz yaparsanız görünmez

Çevrimdışı Charminq

• Yeni Kullanıcı
  • *
Satır kısmına Malzeme Yetki Kodu ekledim ancak sadece 1 ürün ağırlığını verdi. Çarpım işlemini nasıl yaptıracağız onu çözemedim  :'(

Çevrimdışı mezana

• Yeni Kullanıcı
  • *
Selam Bu konu ile alakalı Faturada nasıl bir tanımlı alan belirtmeliyim ki ayrıca Kg cinsinden değerlerinide faturada yazdırsın.Bilgilerinizi paylaşırsanız memnun olurum.Hem satır bazlı hemde total olark kilolarını görmek istiyorum.İyi Çalışmalar.

Çevrimdışı Charminq

• Yeni Kullanıcı
  • *
Selam Bu konu ile alakalı Faturada nasıl bir tanımlı alan belirtmeliyim ki ayrıca Kg cinsinden değerlerinide faturada yazdırsın.Bilgilerinizi paylaşırsanız memnun olurum.Hem satır bazlı hemde total olark kilolarını görmek istiyorum.İyi Çalışmalar.

Henüz bende bir sonuça ulaşabilmiş değilim  :-[