devir exe den firma kopyalamak
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
Aktivasyon eposta
nız mı yok?
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Haberler:
Alexa.com 190746 (World) - 4615 (TR)
Ana Sayfa
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Logo Destek
»
Logo Nostalji
»
GO
»
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: devir exe den firma kopyalamak (Okunma sayısı 1286 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nulugil
Yeni Kullanıcı
«
:
10.01.2009, 17:00 »
merhaba.ytl den tl ye geçmeden önce 2008 de çalıştığım eski firmamı yeni bir firma ya kopyalamak istiyorum ama olmuyor.
yaptığım işin sıralaması şöyle.önce sys den yeni bir firma açıyorum.dönem dosyalarını çalışma bilg falan oluşturuyorum.çalışma dönemi de 2008 olarak yapıyorum.sonra devire gelip sol tarafa kopyalamak istediğim eski şirketi seçiyorum.sağ tarafa yeni oluşturduğum firmanın numarasını seçiyorum.kopyalamayı seçiyorum.diskte yer durumuna bakıyor diyor ve kopyalanamadı yazıyor yanlışım nerde
lütfen yardım
netcom021
LOGO Bayi
Logo Uzmanı
Ynt: devir exe den firma kopyalamak
«
Yanıtla #1 :
10.01.2009, 17:22 »
Merhaba,
Normalde yeni firma oluşturmamanız lazım. O firmayı ya silin ya da olmayan bir firma numarası verin. Bu şekilde olması lazım. Böyle bir deneyin.
İyi çalışmalar.
(KY)
extanbul
Logo Kullanıcısı
«
Yanıtla #2 :
01.01.2010, 16:40 »
merhabalar kopyalama sonrası kontrol yaptığım zaman
ITEMS , CLCARD , BNCARD , EMUHACC ve KSCARD değişmemiş diyor bunu neden yapar ve ne yapmam gereklidir. teşekkür ederim şimdiden.
kartları güncelleme mi yapmam lazım acaba?
Navigator- Hbv Software
Logo Uzmanı
«
Yanıtla #3 :
03.01.2010, 13:34 »
O tabloların değişmemiş olması gerekiyor zaten. Devrik cümle kullanmış devir exe yi yazan amcam
tcogay
LOGO Bayi
Logo Kullanıcısı Pro
Logo Bayi
«
Yanıtla #4 :
03.01.2010, 13:59 »
merhaba,
siz 2008 yılı firmasını yeni boş bir firmaya kopyalamakmı istiyorsunuz yoksa 2008 frmasını 2009 yılına devirmi yapmak istiyorsunuz. eğer kopyalamak istiyorsanız. 2008 firmasına girip araçlar menüsünden toplu veri aktarımı (dışarı) yapın. bir klasör içerisine dosyalar kopyalansın. yeni açtığınız firmaya geçip araçlar menüsünde toplu veri aktarımı(içeri) yapın. devir yapmak istiyorsanız. devir exe ile sol tarafa 2008 firmasını, sağ tarafa yeni firma numarasını yazın ve sırasıyla işlemleri yapın.
YUSUFYILMAZ
Yeni Kullanıcı
«
Yanıtla #5 :
11.05.2010, 04:02 »
Hocam veri aktarımını yaptığım zaman fatura ve irsaliyelerin içi boş olarak geliyor.Firma bilgileri ve fatura veya irsaliyelerin bilgileri tam olarak görünüyor.Ancak hareket satırlarını yazmıyor.Bu durumda ne yapmam gerekir acaba? Şimdiden teşekkürler
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Logo Destek
»
Logo Nostalji
»
GO