ayrıntılı satış raporunda kolon sayısını nasıl Gösterebiliriz ?

Gönderen Konu: ayrıntılı satış raporunda kolon sayısını nasıl Gösterebiliriz ?  (Okunma sayısı 1529 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iron

• Logo Kullanıcısı
  • **
Arkadaşlar ayrıntılı satış raporunda kolon sayısını Yani Kaç Adet Farklı Ürün Gösterildigini Nasıl Gösterebiliriz ?
Standart Alanlar Bölümünde Öyle Bişey Bulamadım Alan Tanımlamak Lazım Yardımcı Olabilirmisiniz ?

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
biraz daha açarmısınız?

Çevrimdışı iron

• Logo Kullanıcısı
  • **
biraz daha açarmısınız?
tabiki
aldıgım rapor Günlük Ayrıntıılı Satış Raporu
ben Bu Raporda Gösterilen Kayıt Sayısını Rapora Eklemek İstiyorum ,Stok Sayımız 2000 Civarı,Kaç Çeşit Ürünün Raporda Hareket Gördügünü Görmemiz Lazım,
Listelenen Kayıt Sayısı Secenegi Ayrıntılı Satış Raporunda Yok
Ama Cari Hesap Listesi Gibi Raporlarda Var
Listelenen KAyıt Sayısını Ayrıntılı Satış Raporuna Nasıl Ekleyebiliriz ?

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
basit bi sayısal alan ekleyin içine de 1 yazın ve rapor toplamında o alanı toplatın

Çevrimdışı iron

• Logo Kullanıcısı
  • **
basit bi sayısal alan ekleyin içine de 1 yazın ve rapor toplamında o alanı toplatın
maalesef yapamadım
daha ayrıntılı anlatabilirmisiniz
Yaptıklarım,Sayısal Bir Alan EkledimFörmül Bölümüne 1 yazdım
Döviz Bölümübü Seçsemde Seçmesemde Ve Alan Bölümünden Neyi seçersem seceyim raporda verdigi sonuç o yazdıgımız 1 rakamını gösteriyor

Çevrimdışı tcogay

• LOGO Bayi
  • Logo Kullanıcısı Pro
  • Logo Bayi
tanımlı alan ekleyin. isim verin ve türü sayı olsun. tanımlı alanı satırlara ekleyin. satırın çıkıp çıkmadığını kontrol edin. daha sonra toplamlar bölümüne ekle - veri alanını seçin. türü kısmını toplam - içerik kısmında eklediğiniz tanımlı alanı seçin. toplam satır sayınızı görürsünüz.