logo go borç takipte 2011 vadeli çeklerin görüntülenmemesi

Gönderen Konu: logo go borç takipte 2011 vadeli çeklerin görüntülenmemesi  (Okunma sayısı 1197 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hnaltan

• Yeni Kullanıcı
  • *
logo go 'da borç takibinde 2011 yılına ait çekleri göremiyorum yardımcı olurmusunuz
« Son Düzenleme: 07.09.2010, 13:29 Gönderen: hnaltan »

Çevrimdışı EFA

• Yeni Kullanıcı
  • *
  • --- New Generation Solutions ---
Bağımsız döneme geçmen gerekecek. Yinede görmek istiyorsan çalışma yılını 2011 yapman lazım. Garip ama logoda böyle.

Çevrimdışı atlıhan

• Yeni Kullanıcı
  • *
portföy seri numaralarının geçerlilik süresinin 2010 da bitmesinden de kaynaklanabilir, senetlerde gelmişti başıma..bi bakın isterseniz.

Çevrimdışı hnaltan

• Yeni Kullanıcı
  • *
ARKADAŞLAR İKİNİZİN VERDİĞİ CAVPTA SORUNU ÇÖZMEDİ NASIL YAPCAM BİLMİYORUM LOGO SERVİSİ GELDİ ONLARDA BAŞA ÇIKAMADI SORUNU TEKRAR ANLATİM İSTERSENİZ

MÜŞTERİNİN BİZE BORCU VAR MÜŞTERİ BANA GELECEK SENE VADELİ ÖRNEK 28.02.2011 TARİHLİ ÇEK VERİYOR BENDE BUNU 24.08.2010 TARİHİNE İŞLİYORUM MÜŞTERİNİN BORÇ ALACAK DURUMUNDA HİÇBİR SORUN YOK AMA BORÇ TAKİP YAPMAK İSTEDİĞİMDE FATURALARI AYNEN GÖRÜYORUM AMA İŞLEMİŞ OLDUĞUM ÇEKİ BORÇ TAKİPTE BİR TÜRLÜ GÖREMİYORUM

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
arkadaş üstte anlatmış işte sistem işletmenine girip firma üzerinde sağ tıklatıp dönem bağımsız çalışmaya geçilecektiri işaretl sonra firma içindeki dönem tanımının bitiş tarihiin 31.12.2011 yap sonra tekrar borç takibe bak

Çevrimdışı greennek

• Yeni Kullanıcı
  • *
Borç takip penceresinde filtre butonu var.Oraya tıklayıp vade tarihi filtresinde tarihi 2011 i de kapsayacak bir tarih verin.Sorununuz düzelecektir.Yeni dönem açmaya ya da bağımsız döneme geçmeye gerek yok.

Çevrimdışı apple

• Logo Kullanıcısı
  • **
dönem bağımlı çalışıyorum ve hiç bir sorun olmadan 2011 yılı vadeli çekler ile satış faturalarının borç takibini yaparak ilgili belgeleri kapatabiliyorum.